Recent, la Palatul Stirbei din Capitala, la petrecerea revistei Harper's Bazaar, l-am intalnit pe Christian Ciocan.
"Desi eu n-am mancat, am vazut - si la ora la care am venit - delicatese pe care "consultantii culinari" le purtau pe platouri intinse. Am stat destul de putin, dar suficient pentru a-mi intalni prietenii (prietenele) din showbiz, pentru a ne imbratisa, pentru a schimba cateva cuvinte. Am ajuns la Nissa si, desi nu ma pricep in detaliu, am marturisit ca mi-au atras privirile 2, sau chiar 3, rochii.
Am remarcat combinatia tesatura - "metal" si culoarea auriu in compozitia nonculorii negru. Si, dupa cum spuneam, mi-a placut; cu atat mai mult cu cat, desigur, Lori a colaborat la realizarea colectiei. Altfel, Harper's Bazaar ramane Harper's Bazaar, iar invitatia pe care mi-au adresat-o - de a le fi alaturi - este cu atat mai onoranta cu cat revista constituie excelenta in materie de stil si frumusete.
Nu numai in America, in lume, ci si aici, la noi. Asadar, o seara exceptionala in compania selecta a multor Doamne - real VIP, cu care ma revad cu aceeasi placere, la toate evenimentele", ne-a spus Christian Ciocan, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.