Pentru al doilea an consecutiv, Carrefour Romania este prezent la targul INDAGRA cu un stand dedicat Universului Bio Carrefour, in cadrul caruia producatorii romani de produse organice sunt invitati sa devina parteneri si furnizori ai lantului de magazine.
Astfel, in perioada 29 octombrie - 2 noiembrie, vizitatorii salonului Ecoagricultura pot gasi la standul Carrefour atat produse bio de provenienta locala, cat si produse organice marca proprie. Mai mult, Carrefour Romania este primul retailer care a listat produsele Asociatiei Bio Romania, magazinele sale oferind cea mai larga gama de produse ale Asociatiei din Romania.
In cadrul INDAGRA 2014, Carrefour isi continua angajamentul de a prioritiza parteneriatele cu producatorii si fermierii romani de produse precum fructele, legumele sau produsele traditionale specifice fiecarei regiuni a Romaniei.
"Strategia Carrefour pe termen lung urmareste dezvoltarea economiei Romaniei prin sustinerea producatorilor locali. Prin prezenta noastra in cadrul salonului Ecoagricultura dorim să ne aratam sustinerea pentru producatorii bio locali si sa intarim relatiile de colaborare cu acestia. Mai mult insa, ii invitam pe romani sa descopere Universul Bio Carrefour ce cuprinde atat produse proaspete, fructe si legume, cat si produse de baza sau gata preparate. O viata mai buna incepe cu o alimentatie sanatoasa", a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General Carrefour Romania.

Despre Carrefour

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi.
In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.
In Romania, Grupul Carrefour numara 165 de magazine dintre care 27 hipermarketuri "Carrefour", 84 supermarketuri "Market", 46 magazine de proximitate "Express", 7 magazine de proximitate "Contact" si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.