Vreti sa imbatraniti cat mai incet sau cat mai tarziu? Vreti sa aratati cu 10 ani mai tineri? Vreti sa va miscati si sa va bucurati de viata ca in tinerete? Noul curs de Cardio Mix Dance va poate reda forma fizica pe care de mult v-o doriti. Creat pe platforma primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept, acest curs isi are originea in 2006, fiind initiat si sutinut de promotorul Fitness-ului in Romania, renumitul antrenor de fitness Mihai Dragomir.
In 2013, Aura Calina a preluat conceptul de antrenament Cardio Mix Dance imbinand muzica clasica cu cea house, astfel cursul a devenit si o metoda eficienta de antrenament si relaxare prin dans, exercitiu fizic si muzica.
Cardio Mix Dance este un curs energetic, predominant cardio care iti incalzeste muschii chiar din primele patru minute de exercitii. Cardio Mix Dance este cursul care iti da voie sa te exprimi, sa te eliberezi. Sesiunile de antrenament au ca tinta adaptarea organismului la efort, antrenarea sistemului cadio vascular si respirator iar la finalul orei relaxarea organismului - dar asta nu este tot. Efectul exercitiilor fizice se face simtit si dupa ce parasiti sala de curs - metabolismului continua sa ‘’arda’’caloriile si dupa terminarea antrenamentului. Am stat de vorba cu Aura Calina, care in 2009 a devenit instructor de fitnes certificat de FRFC si instructor Cardio Mix.

- Ce ne poti spune despre cursul tau de Cardio Mix Dance?
- Este un un curs pe care personal il ador. Am inceput ca o gluma, daca pot spune asa. Le-am promis fetelor de la centrul nostru ca pe perioada verii le supun acestei provocari ...de exercitii fizice si dans (in vara lui 2013 aveam o pozitie libera in programul salii si am alocat-o acestui curs). Din dorinta clientilor am continuat orele de Cardio Mix Dance (desi initial erau programate ca un curs de summer) - programul s-a dezvoltat frumos in timp. iar beneficiile nu s-au lasat asteptate. De cele mai multe ori lucrurile simple (dansul, muzica, execitiile) practicate in mod constant iti aduc cele mai mari beneficii in viata.
- Care sunt persoanele care pot participa la acest curs?
- Fetele sunt cele mai dornice, dar cele mai placute surprize de adaptare, rezistenta, coordonarea si coregrafia, le-am avut de la baieti. Daca la inceput dansul, prin ritmul pe care melodia il impune, i-a pus in incurcatura, au perseverat rapid. Nu trebuie sa stii sa dansezi ca sa te poti inscrie la acest curs si nici nu trebuie sa te temi ca nu vei tine pasul. Experienta psiho pedagogica a specialistilor echipei Cardio Mix te ajuta si face totul foarte accesibil. Este important de stiut ca, indiferent care sunt participantii care acceseaza acest curs, trebuie sa se prezinte la prima sedinta de antrenament cu o adeverinta medicala ca enunta ca sunt apti pentru efort fizic.
- Ce pregatesti pentru toama aceasta?
- Incepand cu 17 noiembrie si pana pe 15 decembrie organizez un curs intensiv de Cardio Mix Dance. Acest program intensiv este conceput special pentru cei care isi doresc o forma fit pentru sarbatori. Pogramul anteneaza tot corpul, toate grupele de muschi. Pregatirea va avea loc timp de 4 saptamani, iar antrenamentele vor fi trei pe saptamana. Participantii la curs vor trec printr-un program complex de exercitii fizice, dans, streching activ si pasiv. Cei care doresc sa se inscrie pot accesa site ul www.cardiomix.ro ,sectiunea blog, unde gasesc detaliile de participare, Locurile pentru acest program sunt limitate.