Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ,,Prietenul la nevoie se cunoaste’’, pe care o puteti citi in continuare.
Va retin, astazi, atentia cu doar cateva sublinieri din mesajul extrem de important pe care, recent, domnul Iurie Leanca, premierul Republicii Moldova, l-a adresat tuturor romanilor. Domnia sa a spus ca atat el, cat si cetatenii Republicii Moldova isi leaga sperantele de viitorul presedinte al Romaniei. Iar acesta este Victor Ponta, un partener politic de incredere, care si-a respectat toate angajamentele asumate fata de romanii de peste Prut.
Un Prut, stimati colegi, care devine tot mai ingust, nu doar datorita dorintei comune de a reface trupul romanismului, ci si datorita lucrurilor bune intamplate in timpul guvernarii PSD. Gazoductul de la Ungheni este, iata, o realitate; urmeaza construirea unui nou pod rutier peste Prut, si lista ramane deschisa. Avem proiecte concrete, de a caror realizare premierul Victor Ponta, viitorul presedinte al Romaniei, inca este responsabil. Va ramane in sarcina viitorului Guvern sa le finalizeze, dand, astfel, o sansa in plus si unei altfel de uniri.
In acest context, nu putem omite rolul extrem de important pe care il va juca tara noastra in garantarea parcursului european al Republicii Moldova. Intr-o Europa tot mai framantata, vom fi, domnule Leanca, acel prieten adevarat de care vorbeati, acel prieten care la nevoie se cunoaste!