Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" anunta prelungirea expozitiei "Lumea fluturilor", deschisa in gradina acestuia in data de 3 iunie 2014, pana in data de 14 septembrie 2014.
Vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea peste 15 specii de fluturi exotici, zburand liber, in sera special amenajata in gradina Muzeului "Antipa", dar pot avea si ocazia de a fi martori la "nasterea" unui fluture care-si paraseste invelisul de nimfa.
In expozitie, insectele vii sunt prezentate si prin texte de informare cu privire la denumirea speciei, tarile de origine, comportament si ecologie etc.
Toate speciile prezentate in cadrul expozitiei sunt distribuite pe areale relativ largi, iar existenta lor nu este considerata a fi periclitata in vreun fel. Exemplarele prezentate provin din pupe obtinute prin creșterea omizilor in ferme specializate aflate in diferite tari cu climat tropical (Filipine, Costa Rica, Thailanda, Indonezia, Uganda, Kenya etc). Preturile biletelor sunt de 10 ron/copil/student/pensionar si 12 ron/adult.
Copiii cu varste mai mici de 2 ani au gratuitate.
Expozitia poate fi vizitata de marti pana duminica, intre orele 10.00 ai 18.00. Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului "Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa
Informatii suplimentare despre programele educationale ale Muzeului: Florentina Purdescu, e-mail: [email protected], 0729.074.127