Taylor Swift a stralucit la MTV Video Music Awards 2014! Vedeta a purtat o tinuta semnata de designerul roman Lorena Sarbu!
Daca atunci cand s-a afisat pe covorul roșu MTV Video Music Awards 2014 nu a impresionat prin tinuta aleasa, cand a urcat pe scena, Taylor Swift a stralucit la propriu.
Si-a prezentat noul single, "Shake It Off", iar prestatia ei a fost laudata de toti cei prezenti la show. Vedeta a optat pentru un costum auriu, batut cu cristale Swarovski, alcatuit dintr-un top super sexy si pantaloni scurti. Toata atentia publicului a fost indreptata catre ea. De remarcat este faptul ca Taylor Swift a imbracat o tinuta semnata de designerul roman stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. Vedetele ii poarta creatiile la cele mai importante evenimente din Cetatea Filmului. Iar in ultimii ani, Lorena Sarbu a imbracat celebritati precum Jennifer Lopez, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan, Toni Braxton si nu se opreste aici, caci designerul roman tintește cat mai sus!
Premiile MTV Video Music Awards 2014 au avut loc duminica seara, in complexul The Forum din orasul Inglewood, California.