BERBEC 21.03-20.04: Stresul va tine in tensiune si doar parteneriatele potrivite si prietenii care va inveselesc se pare ca va vor schimba dispozitia. Gandul va zboara iar la concediu, la povesti de dragoste, petreceri sau la orele petrecute la joaca impreuna cu cei mici. Mare atentie ca se intampla ceva neobisnuit acasa, ceva care ar putea perturba scena linistita de pana acum.

TAUR 21.04-21.05: Emotii puternice va distrag atentia si va prind prea visatori, cu gandul la tot felul de nimicuri pe care nu ar trebui sa le luati in seama. Parcurgeti o perioada prielnica pentru cumpararea sau vanzarea unor bunuri imobiliare si pentru investitii in casa. Vointa se pare ca va joaca insa feste dintre cele mai neasteptate.

GEMENI 22.05-21.06: Se pare ca sunteti mult mai ocupati, optimisti si rapizi in miscari. Dispuneti de o energie ce va confera multa forta de lucru si ii impulsionati si pe cei din jur. S-ar putea insa sa gasiti sau sa pierdeti bani! Umblati cu mare atentie cu toate bunurile pe care le detineti.

RAC 22.06-21.07: In aceste zile veti avea cea mai mare sansa din ultima perioada pentru a va stimula castigurile financiare sau pentru a obtine un loc de munca mai bun. Fiti atenti la cheltuieli! Aveti un chef nebun sa va imbunatatiti garderoba doar pentru simplu fapt ca va place ce vedeti in oglinda.

LEU 22.07-22.08: Zodia dumneavoastra este favorizata de planete ce va aduc noroc. Este timpul prielnic sa va reincarcati motoarele si sa le faceti plinul pentru tot restul anului. Unii nativi cauta cu ardoare pasiuni amoroase, altii isi contempla propriile probleme fara sa faca nimic. Poate doar caldura este de vina!

FECIOARA 23.08-22.09: Inca de la inceputul saptamanii un prieten ar putea sa va surprinda sau ati putea ajunge la un acord neobisnuit cu cineva. Poate va dati seama cat de mult tineti la unul dintre amici si sa deveniti chiar foarte apropiati. In spatele scenei cu siguranta se intampla ceva ce vreti sa se afle. Nu-i asa?

BALANTA 23.09-22.10: Astrele va creeaza conditii favorabile pentru a va imbunatati relatiile cu sefii, parintii sau persoana iubita. Sunteti plini de energie pozitiva si nu va sfiiti sa-i molipsiti si pe cei ce vin in contact cu dumneavoastra. Daca o tineti tot asa, sigur deveniti vedetele verii.

SCORPION 23.10-21.11: Tot ce este legat de munca dumneavoastra se imbunatateste simtitor si sa stiti ca acesta este doar inceputul. Acum aveti si cea mai buna sansa de a va promova proiectele pe care le tineti ascunse in maneca si a primi recompense banesti pe masura eforturilor depuse.

SAGETATOR 22.11-21.12: Se pare ca excursiile va obsedeaza in ultima vreme iar oportunitatile sunt prea incitante ca sa le rezistati. Faceti planuri de viitor pentru perioada urmatoare si nici calatoriile nu lipsesc. Intre timp va ocupati de tot ce aveti nevoie. Energia nu va lipseste.

CAPRICORN 22.12-19.01: Acum puneti accent doar pe chestiuni legate de impozite, datorii, mosteniri sau achizitii. Nici prietenii sau parteneriatele nu sunt de neglijat, ridicandu-se acum la cote inalte. Toate acestea se pot intampla datorita concurentei cu o alta persoana.

VARSATOR 20.01-18.02: Amintiti-va sa va odihniti mai mult pentru a recupera energia pe care ati cam epuizat-o in ultima vreme. Acum aveti o perioada mai calma pe care trebuie sa o exploatati cum se cuvine. Nu fiti incapatanati sau obsedati de ceva anume. Invatati sa deveniti cat mai flexibili.

PESTI 19.02-20.03: In prima perioada traiti intens o poveste de iubire cu cineva pe care il considerati "diferit". Nu va aprindeti prea tare pentru ca relatia este trecatoare, dar ramane de neuitat. In weekend munciti pentru cei de acasa. Poate veti redecora locuinta sau poate incepeti un nou proiect legat tot de camin.