www.mondonews.ro informeaza: Tratamentul impotriva cancerului exista si se ascunde in cele mai banale alimente aflate la indemana oricui, desi mai marii lumii medicale neaga vehement ca aceasta boala poate fi tratata prin metode alternative. Medicii sustin ca exista doar trei metode de tratament ale celei mai cumplite boli, cancerul: tratamentul chirurgical, chimioterapia si radioterapia sunt metodele aplicate de doctori pentru a opri dezvoltarea tumorilor de natura maligna. Insa miracolul impotriva cancerului sta ascuns chiar la tine in casa.
Nu putini pacienti decid sa apeleze la metodele alternative de tratament impotriva cancerului. Bicarbonatul de sodiu este vazut ca un suplinitor perfect pentru clasica chimioterapie, costul redus facand din aceasta substanta un adevarat cosmar al industriei farmaceutice.
De asemenea, vitamina C poate fi un ajutor insemnat in lupta cu boala considerata, deocamdata, incurabila. Ce ar insemna insa combinatia dintre bicarbonatul de sodiu si vitamina C?
Combinatia dintre vitamina C si bicarbonatul de sodiu este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia, potrivit paginii electronice Lovendal. De ce nu stim nimic despre ea? De ce medicii, farmacistii si intreaga lume medicala nu o promoveaza? Pentru ca traim intr-o epoca materialista, iar marile corporatii chimio-farmaceutice au tot interesul sa-si vanda produsele scumpe, iar lumea sa fie cat mai bolnava. Altfel, de unde ar avea profit? V-ati inchipuit vreodata cati oameni mor din cauza groaznicei maladii, doar pentru ca intreg sistemul medical tine la secret o asemenea informatie? Si chiar daca este publicata, sistemul medical o ridiculizeaza.
Precum se stie, fructul care contine o cantitate mare din vitamina C este lamaia. S-a dovedit deja ca lamaia are puternice proprietati anti-carcinogenice, actionand energic asupra tumorilor. Lamaia poate vindeca cancerul. A fost testata pe toate tipurile de cancer, iar daca veti adauga si bicarbonat de sodiu, asta va normaliza pH-ul. In plus, lamaia are efecte antimicrobiene si este eficienta impotriva parazitilor interni si a viermilor. Totodata, lamaia regleaza si tensiunea arteriala, reduce stresul si este un puternic antidepresiv.
Interesanta este urmatoarea informatie, care provine chiar dintr-un laborator de cercetare. Din anii ’70 pana in prezent, in urma testelor efectuate, s-a dovedit ca lamaia distruge celulele canceroase in cel putin 12 tipuri de cancer. Astfel, s-a dovedit ca lamaia impiedica raspandirea celulelor canceroase si este de 10.000 de ori mai puternica decat medicamente ca Adriamicina, un produs farmaceutic des folosit in chimioterapie!
Foarte important este faptul ca acest tratament cu extract de lamaie si bicarbonat de sodiu distruge doar celulele canceroase, nu si cele sanatoase, care sunt "exterminate" in masa de medicamentele chimioterapeutice. Pacientii care sufera de cancer ar trebui sa consume zilnic lamaie si bicarbonat de sodiu.
Atentie! Va trebui sa folositi lamai naturale, organice, nu lamai crescute cu ingrasaminte chimice, pe care le gasim in centrele comerciale.