In perioada 29 mai-4 iunie, Carrefour Romania gazduieste Saptamana Italiana, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agentia Italiana pentru Comert Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei in Romania. Astfel, timp de sapte zile, clientii hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara sunt invitati sa descopere patrimoniul gastronomic si cultural al Italiei, intr-un decor cu specific italienesc.
"Ne dorim ca magazinele nostre sa ofere, pe langa cele mai mici preturi, o atmosfera in care clientii nostri sa se simta bine, in care sa gaseasca permanent ceva nou, ceva suprinzator! Vrem saii molipsim cu voie buna si, cu siguranta, prin Saptamana Italiana vom reusi acest lucru!
Atunci cand vine vorba de gastronomia internationala, preparatele din bucataria italiana sunt printre preferatele romanilor. Cu ocazia zilei Italiei, celebrats pe 2 iunie, am dorit sa le oferim clientilor nostri oportunitatea de a intra in contact cu aceasta cultura frumoasa a canzonette-lor si a gastronomiei de renume mondial. In aceasta perioada, ii asteptam cu drag in magazinele Carrefour pentru a se bucura de momente speciale, inspirate de traditia italiana", a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.
"Sunt deosebit de incantat sa inaugurez Saptamana Italiana la Carrefour, un eveniment important din cadrul Festivalului Italian", a spus Excelenta Sa Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei in Romania. "Sunt sigur ca manifestarea va reusi sa onoreze excelentele produse agroalimentare "Made in Italy" si va sti sa aduca in atentia publicului calitatea deosebita a acestora".
"In acest an, Festivalul Italian pe care Agenyia Italiana pentru Comert Exterior ICE il organizează anual impreuna cu Ambasada, este mult mai bogat in evenimente si datorita optimei colaborari cu Carrefour, una dintre cele mai importante realitati din domeniul Marii Distributii din Romania", a afirmat Directorul Agentiei, Luca Gentile.
Ca parte a acestei actiuni, in intervalul 30 mai - 1 iunie, Carrefour Romania pregateste copiilor o serie de surprize cu specific italian, precum:
"Micul Pizzer" sau "Micul Cofetar", activare prin care acestia vor invata sa prepare pizza sau tiramisu;
Teatru de papusi, unde vor asculta Povestea lui Pinocchio;
Atelier de creatie, unde isi vor exersa creativitatea pentru a pregati bijuterii din diverse materiale, printre care si pastele.
Cei mai norocosi clienti vor avea sansa de a gusta din savoarea Italiei participand la tombole cu premii constand in excursii in Italia sau cosuri cu produse italienesti:
Tombola SMS organizata de catre Galbani, valabila in perioada 29 mai - 11 iunie 2014, unde marele premiu este o excursie in Italia pentru 2 persoane;
Tombola organizata de catre Parmafood, valabila in perioada 29 mai - 04 iunie 2014, unde se poate castiga unul din cele 125 cosuri cu produse savuroase;
Tombola LeveranoFiori valabila in perioada 29 mai - 04 iunie 2014, unde marele premiu este un week-end la mare, in Italia.