Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata in care personalul calificat va ofera servicii medicale de calitate, sub supravegherea permanenta a medicului Iuliana Avadanei, in vederea obtinerii starii dumneavoastra de echilibru si sanatate.
Terapiile utilizate in cadrul centrului medical sunt terapii naturiste care incearca cu succes sa completeze si uneori chiar sa substituie terapiile medicinii alopate.
Homeopatia se impleteste atat cu apifitoterapia, cat si cu reflexologia in vederea obtinerii unui echilibru al organismului si a eliberarii stressului.
Masajul terapeutic contribuie la eliberarea tensiunilor de peste zi.
Fie ca sunteti sanatos sau bolnav, in cadrul centrului de sanatate va puteti relaxa intr-un ambient modern si placut.
Terapia cu lumina polarizata contribuie activ la reechilibrarea fizica si mentala si la crearea unei stari de buna dispozitie.
De asemenea, puteti sa beneficiati si de masaj de relaxare, de reiki (metoda de vindecare usui), de acupunctura sau de masaj Shiatsu.
Este cunoscut faptul ca stresul este cauza celor mai multe dintre afectiunile morfologice si functionale. Astfel, indepartand cauza, sansele imbolnavirii sunt mult mai scazute si veti putea savura astfel bucuriile unei vieti sanatoase.

Situat pe Strada Nerva Traian, nr. 7, bl. M66, sc. A, ap. 20, sector 3, Bucuresti, Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa!
Pentru programari sunati la: (021) 327.20.61
Luni-Vineri: 08.00 - 16.00
Pentru informatii
0740.338.705
0746.227.896
0726.881.491 Email: [email protected]