Antena 3 a initiat o petitie: Basescu, demisia! Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore

Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
Anuntul a fost facut in emisiunea Sinteza zilei, de joi, de la Antena 3.
Mihai Gadea a spus ca spera ca aceasta noua petitie, inaintata pe site-ul petitieonline.com, sa stranga cat mai multe semnaturi.
"Eu am semnat-o impreuna cu colegii mei Adrian Ursu si Mircea Badea", a spus Mihai Gadea.

Iata textul petitiei:

Intrucat presedintele inca in exercitiu, Traian Basescu, discrimineaza multe milioane de romani prin ignorarea sau dispretuirea fatisa a punctelor lor de vedere sau a intrebarilor cetatenesti legitime si intrucat in Romania nu exista cetateni de rang 2 asa cum rezulta din atitudinea frecventa a lui Traian Basescu, acestia ii cer DEMISIA.
Dupa nesocotirea si bagatelizarea a 7,4 milioane de romani, "presedintele tuturor romanilor" (conform Constitutiei) insulta si agreseaza pe cei care rostesc intrebari al caror raspuns intereseaza mase largi de cetateni. Pentru presedintele Romaniei exista asadar cetateni de rang 2, ale caror demersuri legitime trebuie desconsiderate, amendate si insultate.
Daca va considerati ignorat, discriminat, dispretuit, insultat si batjocorit de felul in care Traian Basescu a decis sa va trateze cereti-i DEMISIA, alaturandu-va acestei petitii.
Mircea Badea, Mihai Gadea & Adrian Ursu

Exista persoane care spun ca au intampinat dificultati atunci cand au vrut sa semneze petitia online.
Petitia poate fi semnata aici:
http://www.petitieonline.com/cetatenii_discriminati_de_presedintele_basescu_ii_cer_demisia