La standul SC Palmyra Events SRL, la targul Craciun Taranesc organizat in acest week-end in curtea MTR, publicul a putut cumpara mancaruri traditionale romanesti.
La standul lui nea Nelu Patrascu, caci asa ii stie toata lumea, oamenii vin sa cumpere de toate: de la carnaciori de porc proaspeti si afumati - la 5 RON/100 de grame, pana la berbecuti la gratar in sos de vin - la 7 RON/ 100 de grame, ciolan de porc dezosat in sos de vin cu mujdei de usturoi, sarmalute de post cu ciuperci si morcov, fasole cu ciolan, iahnie de post, sarmale cu carne de vita si porc - la 10 RON/ portia, ornamente din legume.
De fapt, standul apartine de SC Palmyra Events SRL si aici ii gasiti pe: Nelu Patrascu, Cornel Gheorghe, Alin Simion, Alin Moaca, Liliana Maican si Veronica Olteanu.
"La noi, vin sa cumpere de la noi foarte multi turisti din Israel si Marea Britanie. Le place mancarea traditionala romaneasca. Toate produsele sunt de la Targoviste", ne-a spus nea Nelu Patrascu.
Tot la standul lor, mai gasiti si: caltabos romanesc (muntenesc) - la 6 RON/ 100 de grame, frigarui de porc si de pui - la 6 RON/ 100 de grame, cartofi prajiti si cartofi taranesti, ardei, gogosari si salata de varza, precum si lipii taranesti.
"Avem si vinuri, tuica de prune, sucuri naturale si cafea! De 3 ani venim la MTR. De sarbatori vom fi la Piata Unirii, Piata Amzei, Piata Obor si in Parcul National Lia Manoliu", mai spune nea Nelu.
"Cele mai cautate au fost: ciolanul afumat - la 7 RON/ 100 de grame, pastravul la gratar - la 8 RON/ 100 de grame si sarmalele de post cu mamaliguta - la 8 RON portia si sarmalele cu carne cu mamaliguta - la 10 RON portia", ne-a spus Cornel Gheorghe.