Bogdan Dragnea, director de vanzari la Basilur Tea, este prezent cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles, la etajul I.
"Ca noutati, avem: trei sortimente de Basilur Tea: ceai Window (verde), ceai Moscow (ceai negru) si ceai New Years (negru) - la 35 RON si trei sortimente de Amber: Charoite, Amber si Topaz. Avem si o cutie de ceai, Music Concert Christmas, negru din frunze de ceylon, cu ananas, ghimbir, albastrea si nalba si arome de vanilie, mar, scortisoara si lamaie. La Tea Book (cele sub forma de carte) avem cinci modele. Ceaiurile sub forma de carti au fost premiate la Torento in urma cu doi ani, la un targ de inventica", ne-a spus Bogdan Dragnea.
Ceaiurile de la Basilur Tea sunt comercializate in magazine alimentare si in supermarketuri.
Tot la standul de la Sala Dalles mai gasiti si mai multe sortimente de ciocolata:
ciocolata alba cu goji, ciocolata cu lapte si simpla si cu 75% cacao si cu menta, la 75 de grame. Mai avem trei sortimente de batoane la 30 de grame: din lapte, ciocolata alba si neagra, dar si biscuiti cu soia (cu 8 multivitamine). De asemenea, avem si napolitane fara zahar, 3 ciocolate cu stevie: neagra cu alune, neagra simpla si neagra cu fructe de padure, dar si 3 tipuri de ciocolata la 150 de grame: de migdale, de alune de padure si de coacaze.