Gheorghe Florescu participa in luna decembrie la targul cadourilor de Craciun de la Sala Dalles.
"Oamenii au venit la standul meu si au cumparat cafea! Am venit aici cu gandul de a fi in serviciul perfect al concitadinilor mei! Doresc sa las traditiile mostenite de la Avedis Carabelaian. In magazinul meu, se gasesc primele zece cafele ale lumii! In niciun magazin din Europa nu se gasesc toate aceste cafele proaspete, la un loc, asa cum se gasesc la mine, prajite in limita consumului. Vreau sa informez marele public urmatoarele: cafeaua arabica detine 75% procentaj, iar cafeaua robusta detine 25%. Din cele 75% doar 10% sunt cafea selectionata. Eu ma zbat sa am toate cafelele, iar clientii mei sunt diferiti", ne-a spus Gheorghe Florescu.
Intrebat ce cauta in mod special romanii la targul de Craciun de la Sala Dalles, acesta a precizat: "Romanii cauta un produs de calitate si sunt dispusi sa plateasca pretul corect. O cafea buna te face sa gandesti bine si oamenii care vin aici gandesc bine".
La standul Delicatese Florescu, Gheorghe Florescu te imbie cu:
- coniac Ararat, vechi intre 3 - 20 de ani (pretul variaza in functie de vechimea acestuia)
- vinuri de la Casa Isarescu, produse in Dealul Viilor, Dragasani
- siropuri naturale
- serbeturi deosebite
- ciocolaterie belgiana, poloneza, franceza si spaniola
- miere ecologica din Tara Hategului
- caju, migdale, alune de padure si cacao de Zaan, Olanda
- ulei de masline extra virgin din Creta, Italia si Grecia
- alte bauturi deosebite din Spania
- coniac Cardinal Mendoza - 500 RON
Un rol important la standul Delicatese Florescu il joaca si personalul: doua absolvente de A.S.E., Laura Popescu si Alexandra Bejan.
Sambata seara, pe Gheorghe Florescu l-au vizitat doi angajati de la Ambasada Americii la Bucuresti, care adora produsele acestuia.
"Anul acesta, am implinit cinci ani de la aparitia cartii mele! Tot de la Editura Humanitas, avem la vanzare in cadrul targului de Craciun cartea Din viata lui Ion Bratianu, pe care o recomand tuturor romanilor) si cartea Darul lui Mos Craciun de T.O.Bobe.