In a doua saptamana a Targului de Craciun de la Dalles expozantii se pregatesc pentru... Mos Nicolae! Vizitatorii vor putea alege cele mai inspirate daruri pentru cei dragi, acum, in prag de sarbatoare.
V-ati pregatit cizmele? Ati fost cuminti? Daca da, atunci sunteti pregatiti sa il
primiti pe Mos Nicolae. Asa cum spune povestea, Mos Nicolae vine incarcat cu daruri multe si gustoase la totii copiii care au fost cuminti. Cine nu si-ar dori sa descopere in ghetute jucarii, dulciuri sau hainute? Ei bine, toate acestea va asteapta la Targul Cadourilor de la Sala Dalles. Turta dulce in cele mai hazlii forme, ciocolata fină, fructe confiate, nuga, acadele, bomboane, cozonaci si placinte de casa asa cum se fac la tara, la bunica, miere, cate si mai cate. Jucarii din lemn si cutii muzicale, dar si nuieluse frumos decorate pentru copiii care au fost mai putin ascultatori.
Ne-am pregatit si pentru parinti cu o multime de produse care se pot transforma in cadouri de poveste: decoratiuni unicat de Craciun (globuri si ornamente din lemn, asa cum se faceau odata), braduti in ghivece, cosmetice 100% naturale din Bucovina , dar si din Orient, ceaiuri, cafele, vinuri de colectie si portelanuri alese, obiecte de arta la preturi accesibile (se pot personaliza si realiza si la comanda), bijuterii din aur sau argint, cu pietre pretioase si semipretioase sau din sticla de Murano, haine si accesorii.
Intrarea este gratuita!
Te alteptam in tara lui Mos Nicolae!
28 noiembrie-24 decembrie
Sala Dalles Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 18
Pagina de facebook: Galeria Dalles
Pentru mai multe info despre eveniment: [email protected]