In cadrul targului Piata taraneasca de la MTR, cei de la Natural Bucovinean au participat cu un stand cu produse cosmetice preparate din miere de albine.
Astfel, puteai gasi la standul lor: balsam de buze - la 10 RON, unguent anti raceala - la 12 RON, crema de fata - la 20 RON, ulei demachiant - la 30 RON, 20 de sortimente de sapunuri, pieptan facut din os - la 10 RON.
Produsele de la Natural Bucovinean sunt valabile timp de sase luni, pentru ca nu au conservanti. Cremele se pastreaza la frigider.
Pe cei de la Natural Bucovinean ii gasiti la expozitia organizata la Sala Dalles, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Intrarea este libera.


Unguent anti raceala

Cantitatea mare de ulei de masline combinata cu untul de shea face din acest unguent atat un hidratant de exceptie, cat si un reparator al pielii imbatranite, uscate și deteriorate.
Ingrediente: Ulei de Masline, Unt se shea, Ulei esential de lavanda, Ulei esential de menta, Ulei esential de eucalipt, Ulei de seminte de struguri, Vitamina E, Ceara de albine,
Indicatii Terapeutice: Hidratant, Emolient, Antiinflamator,
Gramaj: 30 g
PRET: 12 LEI


LIP BALM

Pret: 10 lei
Fie ca bate vantul, fie ca arde soarele, buzele tale vor fi mereu rasfatate! Cu Lip balmul Natural Bucovinean, orice disconfort dispare, iar pielea ramane moale si catifelat
Gramaj: 7 g