Joi, 21 noiembrie 2013, ora 19.00 la Hotel RAMADA NORD (Str. Daniel Danielopolu nr. 44, Sector 1), Sala CRISTAL, unde va avea loc lansarea oficiala a RomWings Integrated Solutions. La acest eveniment, care va fi urmat de o cina de gala, vor participa specialisti din domeniul Aeronauticii si Aviatiei romanesti, personalitati din toate domeniile de activitate, reprezentanti ai Institutiilor oficiale etc.
Evenimentul este unic in peisajul de gen, o manifestare de inalta tinuta, cu un program variat si atractiv (conferinta de presa, prezentarea Companiei, cina de gala, program artistic cu muzica live si DJ, degustari de vinuri de la ALIRA, tombola cu premii atractive etc).
Iata si PRMIILE care se vor oferi la TOMBOLA SERII, in urma tragerii la sorti:
•2 VAUCHERE x 3 persoane oferite de CLUBUL AVIATORILOR constand intr-un zbor de agrement cu un avion CESSNA 172.•1 VAUCHER x 1 persoana oferit de IACARII ACROBATI - ACROBATIC YAKERS constand intr-un zbor plin de adrenalina cu un avion YAK 52. Zborul, normal sau acrobatic, va dura 15 minute si va avea loc pe 1 Decembrie 2013, pe Aerodormul Banesti.•2 PREMII "Un vin nobil pentru o persoana nobila........" de la ALIRA constand in 2 sticle de vin de colectie: ALIRA Merlot 2010 Magnum si ALIRA Cuvee 2010 Magnum• 5 carti "AVIATOARELE ROMANIEI - Din inaltul cerului in beciurile Securitatii" de Sorin Turturica, Editura Militar•5 carti "Cruciati ai inaltimilor. Grupul 7 Vanatoare de la Prut la Odessa" de Sorin Turturica, Editura Militara•Clubul Moving Romania, care a promovat de-a lungul celor 30 de ani de experienta importanta sportului si a unui stil de viata sanatos si relaxant, toate inglobate sub sloganul "Miscarea este viata!", ofera pentru toti invitatii Galei ROMWINGS cate un VAUCHER cu acces gratuit timp de 1 saptamana.

PREZENTARE GENERALA

RomWings Integrated Solutions este o companie privata romaneasca specializata in furnizarea mai multor game de servicii profesioniste in domeniul aviatiei civile:
- Management de proiect in domeniul aeronautic pentru toate etapele de dezvoltare;
- Servicii de consultanta pentru management si afaceri in domeniul aeronautic;
- Management integrat al proiectelor (investitionale);
- Solutii de analiza de mediu pentru industria de aviatie;
- Suport in instruirea pentru operatiuni aeronautice, precum si elaborarea documentelor, manualelor si procedurilor specifice.
RomWings Integrated Solutions este o organizatie care pune la dispozitia celor interesati cunostinte teoretice si/sau expertize, atat intreprinderilor de stat cat si celor private, cu sediul in Romania sau in strainatate, cu sau fara background in aviatie, deja active sau care urmeaza sa intre pe piata de aviatie sau sa investeasca in industria aeronautica romaneasca.
Multitudinea domeniilor de expertiza a partenerilor acopera tot spectrul de activitati in transportul aerian, inclusiv cadrul legislativ si de reglementare, precum si intocmirea contractelor si a prevederilor contractuale.
RomWings Integrated Solutions a luat nastere cu scopul de a compensa absenta de pe piata romaneasca a serviciilor de consultanta in domeniul aviatiei civile. Avem o experienta complexa, suntem o companie foarte bine reprezentata in domeniu.
RomWings Integrated Solutions oferă Consultantă pe domenii (Aeroporturi si Heliporturi, Companii aeriene, Servicii navigatie aeriană, reglementări aeronautice etc), elaboreaza Management de Proiect, oferă Solutii Integrate dedicate si organizează Evenimente din domeniul aviatiei.
RomWings Integrated Solutions asigura monitorizarea industriei aviatice, elaboreaza studii, ofera solutii practice si optimizate, asigura managementul proiectelor, precum si cooperarea cu alti parteneri in cazul unor proiecte de amploare.
RomWings este un partener - cheie, demn de a fi integrat in lantul valoric international. Specialistii nostri pot oferi solutii la cheie la solicitarea serviciilor specializate din partea clientilor.
Coordonata de Florentin CHIVULESCU - RomWings President and CEO, echipa RomWings Integrated Solutions este formata din profesionisti talentati si cu experienta, din experti de varf in domeniul aviatiei, care ofera servicii personalizate pentru fiecare client in parte. Tot au urmat cursuri de specializare in tara si in strainatate si detin calificarile corespunzatoare pentru a satisface necesitatile specifice si complexe ale industriei de aviatie, un background si o expertiza impresionabile, gata sa faca fata unor noi provocari.
Iata-i doar pe cativa dintre consultantii si partenerii RomWings:
Dan ANDREI, Partener Asociat RomWings
Valeriu HARCOVEI, Partener Asociat RomWings
Stefan VOIAN, Partener Asociat RomWings
Valentin VIZANT, Partener Asociat RomWings
Aurel MOATER, Partener Asociat RomWings
Adi BANICERU, Partener Asociat RomWings
Inca de la infiintare, echipa RomWings Integrated Solutions, impreuna cu PARTENERII sai, a avut o preocupare continua in a initia si a dezvolta proiecte inovatoare avand in prim-plan aspecte "sensibile" din aviatia civila din Romania.
Astfel, au fost initiate PROIECTE de infrastructura, ecologizare, invatamant (de exemplu "Green Airports", "Aeroportul Alexeni", "Retea nationala de heliporturi"), lista ramanand deschisa unor noi provocari si initiative.
Toate detaliile si informatii suplimentare le puteti afla accesand: www.romwings.com