La targul de la MTR, ce a avut loc recent, Florentina si George Ionita de la Natural Bucovinean au participat recent la targul de la Sala Dalles cucei de la Natural Bucovinean au participat cu un stand cu produsele lor naturale. Crearea sapunurilor, a sampoanelor, a cremelor si a tuturor produselor destinate ingrijirii corpului si parului este inspirata de dragostea pentru natura. Ingredientele utilizate intr-o varietate de formule aduc beneficii extraordinare asupra pielii.

Sapunurile Natural Bucovinean sunt realizate manual, folosind metoda de prelucrare la rece, care pastreaza glicerina in stare naturala. Ierburile, sucurile de fructe si legume, mirodeniile, argilele, uleiurile esentiale sunt combinate in mod rafinat, hranind pielea cu bogatia lor de microelemente naturale, spre desfatarea simturilor cu felurite arome si culori.
Cremele, unturile de corp si uleiurile emoliente ofera hidratare pielii tale, mentinand-o sanatoasa si catifelata. Datorita ingredientelor 100% naturale si a grijii cu care au fost concepute, cosmeticele handmade reprezinta indeplinirea dorintei de a avea in permanenta o piele curata, echilibrat hidratata si sanatoasa.
"La targul de la MTR au mers bine cremele, sapunurile din scortisoara si portocale, dar si uleiul de argan - Body Relax Massage Oil", ne-a spus Florentina Ionita.


Uleiul de masaj

Uleiul de masaj contine ulei de struguri, ulei de masaj, ulei de argan, ulei de caise, ulei esential de lavanda. E special conceput pentru masaj, e utilizat si de saloanele de infrumusetare chiar si de vedetele de la noi.
El se poate aplica o data, ca ulei de corp, dar asigura si o hidratare si catifelare datorita uleiurilor de argan si de jojoba.
Costa 20 RON la 100 ml.

Crema de fata cu jojoba, argan e si ea extrem de benefica pentru piele.

Unguentul anti-raceala contine lavanda, menta si eucalipt si costa 12 RON.