Florian Bita de la Institutul Japonez de Cercetare in Sanatate NIKKEN, participa in acest week-end la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". Evenimentul este Organizat in cadrul Salii Dalles, la etajul I, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie.
Intrarea este libera!
"Avem bratari Kirei - la 150 RON, care ajuta la imunitate si colierecare ajuta in problemele tiroidei si tot ce tine de cap: scleroza multipla, etc. Avem si bratari power band - care regleaza imunitatea si sistemul de apa gravitational PiMag - la 1.880 RON (doua aparate). Avem si branturi care regelaza temperatura picioarelor si oxigeneaza, datorita carora am avut rezultate spectaculoase, cercei cu scop terapeutic. Tot ce avem aici este produs de Institutul Japonez de Cercetare in Sanatate", ne-a spus Florian Bita.
Mai gasiti la standul lor si: ciorapi cu cupru, argint si ceramica cu infrarosu - pentru picioare reci, circulatie defectuoasa si ciocuri - la 85 RON perechea (de dama) si la 60 RON perechea (de barbati), dar si o gama de cosmetice bio (facute in Bretania) si OsteoDenx - care vindeca osteoporoza si reface cartilagiile (costa 185 RON), talpici - cel mai cautat produs si curea pentru prostata (la barbati) si pentru afectiuni renale (la femei) - la 275 RON.
Cabinetul lui Florian Bita: Strada prof. Grigore Cobalcescu, 19, sector 1.