Societatea de Stomatologie Estetica din Romania finalizeaza proiectul DENT cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 "Investeste in oameni".
Proiectul s-a desfasurat in perioada octombrie 2010 - noiembrie 2013 si a cuprins o serie de cursuri de formare profesionala (profilaxie dentara, ortodontie, chirurgie maxilo-faciala, estetica dentara, dar si protectia mediului, egalitatea de gen, egalitatea de sanse si respectarea diversitatii).
"Angajati de participarea medicilor stomatologi la cursurile de perfectionare profesionala DENT vor fi pacientii romani. Acestia vor putea merge la specialisti care sunt la curent cu toate noutatile in domeniu si vor putea sa se trateze intr-un timp mai scurt datorita folosirii tehnologiilor computerizate", spune Florin Lazarescu, manager de proiect DENT.
3.9000 de medici dentisti au beneficiat gratuit de acest proiect. Au avut loc cursuri in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara. Au fost 106 cursuri teoretice, 109 sesiuni practice si 3 congrese internationale la care au participat cele mai mari nume in domeniul stomatologiei.