www.medireflex.ro informeaza:
In articolele precedente am deschis seria cazurilor clinice rezolvate cu ajutorul medicinei alternative. In speranta ca va sunt de ajutor voi continua prezentarea unor astfel de cazuri.
Adresa Centrului de Sanatate Medireflex:
Strada Nerva Traian
nr. 7, bl. M66
sc. A, ap. 20
sector 3, Bucuresti
S.G. in varsta de 5 ani prezenta vegetatii adenoide de volum mare, cu obstructie importanta a foselor nazale, vorbire nazonata, respiratie orala, sforait nocturn, tulburari de concentrare. Parintii au refuzat operatia apeland la clinica noastra pentru solutionarea pe calea medicinii alternative. Copilului i s-a prescris un remediu homeopat, Baryta Carbonica (remediul i se potrivea constitutiei si descrierii cazului) si Ribes Nigrum 30 pic/zi 10 zile pe luna, 3 luni. Vegetatiile au scazut la volum mediu , racelile copilului s-au redus nemaifiind necesara interventia chirurgicala.
T.M. in varsta de 35 ani s-a prezentat pentru tremor al mainilor, in special mana stanga, fasciculatii ochi drept, agravate de stimuli; cafea, emotii etc., usoara stare depresiva, cu tendinta de a plange usor. Tratamentul efectuat a constat in 10 sedinte de acupunctura (VG20, VG14, VB20, F3, GI11, C7, R3, R6) combinata cu psihoterapie cognitiv-comportamentala . Actual tremuratul a incetat, starea psihica s-a imbunatatit, urmand in continuare sedinte lunare de psihoterapie.
C.S. in varsta de 37 ani prezenta la consultatie: reflux gastroesofagian ce aparea dupa masa, agravat dupa consum de lichide: colon iritabil, fobie de microbi, usoare ameteli dimineata. A urmat tratament prin reflexoterapie si homeopatie (Nux Vomica ) urmata de administrarea tincturii Meridian Stomac timp de 3 luni. Simptomatologia a disparut.
A.G. in varsta de 56 ani s-a prezentat pentru tulburari de somn (insomnie, cosmaruri, treziri repetate in cursul noptii), dureri hipocondrul drept, irascibilitate, senzatie de greata matinala. Tratamentul urmat a fost prin acupunctura pentru armonizarea organelor digestive si a psihicului (E44, C7, V67, VB34, F3, RP6, F14); in paralel pacienta a luat hepatodrenol producandu-se astfel si detoxifierea organismului.Starea pacientei s-a imbunatatit, disconfortul digestiv si somnul ameliorandu-se simtitor iar cosmarurile disparand.
Dincolo de complicat se afla simplitatea, asa cum dincolo de obstacolele din calea vindecarii unui suferind se afla speranta , vointa proprie si priceperea doctorului. Pe curand; iar pana atunci sa fiti sanatosi!
Dr.Iuliana Avadanei
- Medicina generala
- Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura)
- Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie)
(articol aparut in Saptamana Medicala)
0740.338.705
0746.227.896
0726.881.491 Email: [email protected]