Basilur Tea este prezenta cu un stand in cadrul Festivalului Ceaiului si al Cafelei, la Sala Dalles, in acest week-end, intre orele 10.00 - 20.00.
Cu acest prilej, are loc expozitia de Ceai, Cafea, Delicatese si Accesorii (vesela, prajituri, obiecte decorative), din cadrul TEA & COFFEE FESTIVAL 2013.
Expozitia cuprinde diverse sortimente, produse si accesorii folosite la prepararea si servirea unor bauturi pe baza de ceai si cafea, dar si consumul de ceai si cafea.
TEA & COFFEE Festival se adreseaza atat amatorilor de ceai si cafea, cat si profesionistilor care activeaza, in calitate fie de producatori, fie de importatori, in industria de resort.
"Avem ceaiuri importate din Sri Lanka si dulciuri dietetice din Spania! Avem colectiile Tea Book, colectia Oriental, colectia Anotimpuri, dar si ceai 2 in 1 (cutii duble), Captainā€˜s Tea Jasmin, Englis Rose si Citrus Tea. Fiecare ceai are o poveste a lui", ne-a spus Lucia Branza de la BASILUR TEA.
Produsele Basilur Tea sunt importate si comercializate in Romania de: Tobra Invest SRL.
Basilur Tea este o companie care beneficiaza de o pozitie privilegiata, intrucat este situata in Ceylon (Sri Lanka de azi), tara cu traditie in cultivarea si prelucrarea ceaiului.
Acolo unde "ceaiul pur de Ceylon" reprezinta simbolul calitatii.
Produsele Basilur contin numai frunze de ceai atent selectionate, amestecate cu bucati de fructe, muguri si petale de flori, plante aromate sau condimente in combinatii rafinate si savuroase, menite sa sastisfaca cele mai exigente gusturi.