Am intalnit-o recent pe Raluca Moianu la Bali Spa Cornu, unde a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro.

- Ce sporturi faci pentru a te mentine in forma?
- Vara, inot aproape zilnic, pentru ca am piscina aproape de casa. Lucrul asta ma ajuta foarte tare, fiind foarte aprope de casa.
- Am inteles ca ai venit impreuna cu fiica ta la Bali Spa Cornu. Cum v-at relaxat?
- Ne-a placut foarte mult atmosfera de la Bali Spa Cornu! Cred ca asa ar trebui sa fie aerul pe care il respiram zilnic, ca la Cornu. Am ales masajul balinez, iar Mara s-a jucat impreuna cu fiica lui Dan Negru. La Bali Spa Cornu au tratamente corporale, dar pe care inca nu le-am incercat.
- Cum iti mentii silueta? Ai vreun secret?
- Cred ca e felul meu de a ma hrani sanatos, nu fac niciun fel de excese! Mananc dupa principiul pe care mi l-a insuflat mama in copilarie: dimineata, ca un rege, la pranz, ca un print, iar seara ca un cersetor.
- Ce mananci seara?
- Seara mananc un iaurt. Nu sunt vegetariana, dar e adevarat ca nu mananc deloc carne de porc. Imi place foarte mult pestele. Imi place tot ceea ce este sanatos si am 57 de kilograme la 1,70 metri inaltime. Nu sunt foarte slaba, dar am totusi o varsta! Cand ma duc cu prietenii la restaurant, seara, mai mananc si altceva in afara de iaurt, dar, oricum, nu depasesc masura. Organismul meu s-a setat in felul asta.
Ce proiecte profesionale ai?
- Incerc sa construiesc impreuna cu Cristina Toma de la Replica Vedetelor zona asta de evenimente, de care se ocupa foarte mult ea. Pregatim concertele lui Michael Bolton de la Sala Palatului si Toto Cutugno (de la Bucuresti si Brasov). Sunt director de programe la Radio Gold FM. Vrem sa relansam o grila de toamna ca sa mai imbunatatim programul. Este un program de muzica veche. In materie de televiziune eu niciodata nu am alergat dupa un proiect tv. S-a intamplat ca proiectul "Iarta-ma" sa mi se potriveasca. Astept poate un alt format - daca vine, bine! Trebuie sa indeplineasca anumite conditii si sa fie lucrat cu o echipa profesionala. Cand lucrezi atatia ani in echipa pastorita de Valeriu Lazarov, nu poti accepta orice format tv.
- Esti o mama fericita, ai o fiica te care te bucuri in fiecare zi.
- Da, asa este. Fiica mea face balet de ceva timp, la Scoala La Sylphide. Delia Hantiu este profesoara ei de balet si este prim-solista a Operei Romane. Important e ca impreuna cu grupul ei de balet, fiica mea a obtinut un loc IV la categoria lor, la nivel mondial. Ea are timp sa dovedeasca daca acesta este drumul ei. Eu, ca parinte, imi doresc pentru ea tot binele din lume si o incurajez in acest sens.
- Nu o indrepti intr-o cariera in televiziune?
- Nu! Acum, daca o intreb pe fiica mea ce isi doreste, imi spune ca vrea sa fie prim-balerina.
E tot scena, dar e privita dintr-un alt punct de vedere!