De la sfarsitul anului 2012, Roche Diabetes Care Romania are un nou sef in persoana lui Andrei Foisor, primul roman care conduce operatiunile acestei divizii a Roche Diagnostics in tara noastra.
Pozitia de Head of Diabetes Care, detinuta acum de Andrei Foisor, a fost ocupată anterior de Guido Mitchell, care a fost promovat in functia de Head of Marketing and Development, in sucursala din Federatia Rusa a Roche Diabetes Care.
In varsta de numai 32 de ani si cu o experienta de 7 ani in vanzari, Andrei Foisor a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davilla din Bucuresti in anul 2006 si face parte din echipa Roche Diabetes Care inca de la intrarea pe piată a Diviziei de Diagnostic a grupului Roche, in anul 2009, dupa preluarea business-ului distribuitorului local.
Angajat in aprilie 2009 pe pozitia de Sales Representative, Andrei a fost promovat dupa numai 7 luni in functia de Head of Sales, avand in coordonare o echipa de 9 persoane. Sub conducerea sa, vanzarile Roche Diabetes Care au crescut in perioada 2009-2011 cu 14%.
Roche Diabetes Care este pionier in ceea ce priveste dezvoltarea sistemelor de automonitorizare a glicemiei si este lider mondial in servicii destinate managementului diabetului, sub marca Accu-Chek.
Brandul Accu-Chek cuprinde glucometre, sisteme de administrare a insulinei, dispozitive de intepare, sisteme de management al datelor si programe de educatie - conducand spre rezultate medicale imbunatatite.
In anul 2012, cifra de afaceri a Roche Diabetes Care in Romania a fost de aproximativ 37 milioane lei (RON), in crestere cu 6% comparativ cu anul 2011.
Astăzi, portofoliul Accu-Chek ofera persoanelor cu diabet si profesionistilor din domeniul medical produse si solutii inovatoare pentru un control al diabetului comod, eficient si real, incepand cu monitorizarea glicemiei, continuand cu gestionarea informatiilor si apoi trecand la administrarea insulinei.
Recent, Roche Diabetes Care Romania a lansat campania "Sanatos poate fi si gustos!", alaturi de Maestrul Bucatar Horia Varlan si Dr. Simona Tivadar, medic specialist in diabet si boli de nutritie, prin care se promoveaza un stil de viata sanatos si o alimentatie corecta pentru persoanele afectate de diabet si nu numai.