Choco Fest
29 - 31 martie 2013, Parter, Atrium Sun Plaza
Cu totii indragim dulciurile indiferent de varsta, iar ele reprezinta micile placeri nevinovate ale vietii pe care adoram sa le savuram din plin. Cati dintre noi pot rezista tentatiei unei ciocolate cu lapte si alune sau prajiturilor de casa? Ca sa nu mai vorbim de minunatele sortimente de ciocolata cu chilli, piper, mac si merisor sau deliciul turcesc, baclavaua.
Prajituri cu crema de fructe, caramel, arahide sau cacao, cu gusturi care ne imbie papilele gustative, jeleuri in forme haioase sau praline belgiene, candy bar, trufe, dulceturi si serbeturi alese pe spranceana, pe toate le puteti gasi numai la Choco Fest, in Sun Plaza Shopping Center, in perioada 29 - 31 martie 2013, in intervalul orar 10:00 - 22:00.
Indiferent daca vreti sa oferiti un cadou inedit unei persoane dragi sau sunteti un admirator al dulciurilor de tot felul sau pur si simplu doriti sa va simtiti din nou copil, va asteptam sa ne vizitati, sa descoperiti si sa degustati dintr-un sortiment variat din cele mai gustoase si apetisante dulciuri.