GSP: LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ
SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! Toate sperantele in cel mai bun marcator al echipei in ultimele doua sezoane (Autor: Andrei Craitoiu)
Slavia Praga si CFR Cluj se vor intalni miercuri, de la ora 22:00, in mansa a doua a play-off-ului Champions League.
Slavia Praga - CFR Cluj (1-0 in tur) e liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 si Look Sport
Campioana Romaniei este din nou in fata unui moment important pentru club, dar si pentru fotbalul romanesc. Dupa miracolul din Scotia, CFR spera sa intoarca scorul din tur, 1-0 cu Slavia Praga, si sa ajunga din nou in grupele Champions League. Menajat pentru partida cu Botosani, George Tucudean va fi titular si e principalul favorit sa inscrie si in capitala Cehiei, cota 3,25.
- Stiam ce ne asteapta, ca sunt jucatori care ajung repede in careul nostru si alearga foarte mult, dar cu toate astea puteam sa marcam si noi din ocaziile pe care le-am avut. Am avut doar meciuri grele pana acum in toate tururile si cu siguranta vom face un meci bun, speram sa intoarcem rezultatul. Noi am avut ocazii si in meciul tur, dar n-am fost inspirati si n-am marcat. Sper sa o facem acum!, spune Tucudean.
Adrian Paun, cel mai bun om al CFR-ului in primele etape din L1, a completat:
- Puterea grupului cred ca face diferenta in astfel de meciuri, cred ca nu mai este nevoie sa spun ca dorinta avem cu totii, sper sa ne intoarcem de acolo cu o calificare in Champions League. Sper ca de data aceasta norocul sa fie de partea noastra, cu inspiratia de moment si sper sa ne calificam!.
- Sper sa castigam si meciul de miercuri pentru ca vrem sa ajungem in Champions League! La Cluj, noi am controlat prima repriza, apoi CFR ne-a pus probleme in partea a doua. Sper sa fim inspirati si sa castigam, a zis Nicolae Stanciu, mijlocas Slavia Praga.

7,25 este cota caselor de pariuri ca sa se califice CFR Cluj in grupele Champions League, in timp ce Slavia Praga are cota 1,10 pentru acest succes

xxx

Parerea noastra (redactia estiri.ro si einformatii.ro ): Doar o minune ar putea sa duca la caliicarea echipei din Cluj. CFR are o misiune imposibila la Praga.