Evenimentul Zilei: Ion Tiriac SPUNE TOTUL despre Simona Halep: E un fenomen anormal. Are si un mare handicap (Autor: Ionut Gogean)
Ion Tiriac a fost invitat joi seara la Antena 3, unde a facut o ampla analiza a Romaniei si felul in care este perceputa la nivel european. Omul de afaceri s-a referit si la Simona Halep si la performantele uriase pe care le are.
- Simona Halep e un fenomen anormal. Intr-o tara in care ai ceva traditii, e adevarat, dar nu ai baza, adica nu ai cei 500 de mii de jucatori de tenis, nu avem de unde sa selectionam, iar un fenomen care se numeste Halep a devenit de departe un fenomen pe mapamond. Ca un stadion intreag sa cante la Roland Garros imnul Romaniei, palaria, pentru Romania, a spus Tiriac.
- Halep a stat mai bine de un an numarul unu. Sa stai atat timp acolo, nu a castigat la loto. Mie sa-mi vorbeasca cineva de tenis si de Halep dupa ce are 30 de meciuri jucate anul asta. Atunci stam de vorba. Atata timp cat fata asta nu o sa joace 30 de meciuri, eu nu-mi pot da cu presupusul, a mai spus Ion Tiriac.
- Ia lasati-o sa se antreneze poate nu doua ore, poate trei ore pe zi. Sa joace si nu doar in turnee. E fals cand zici ca ai jucat 5 turnee, ca daca pierzi in primele trei zile. Conteaza cate meciuri joci. Iar daca ea joaca 30 de meciuri, mai stam de vorba.