Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems. Mihai Dragomir autorul cartii a vorbit publicului despre cum ar trebui sa ne organizam viata, alaturi de invitatii sai, Adela Diaconu - realizator si producator TV, Ornela Anghel - manager general Scoala Prems.
Mihai Dragomir, autoru cartii, declara:'' IMPREUNA CU OAMENI MINUNATI la lansarea cartii VIATA ALTFEL la Brasov .Cum nimic nu este intamplator in viata , Creatorul mi-a adus in jur oameni minunati, de valoare, oameni cu sufetul la ei care daruiesc si pretuiesc in acelasi timp, oameni care merita sa fie modele demne de urmat. Printre acesti oameni minunati se afla Adela Diaconu, o doamna de poveste, o femeie adevarata si plina de viata, cu mare potential, cu care am rezonat de la prima vedere si cunoastere. Ma bucur foarte mult ca drumurile ne-au adus intr-un punct comun. O felicit pentru activitatea si realizarile ei si sunt fericit ca exista oameni ca Adela, care sa lupte pentru imbunatatirea calitatii vietii oamenilor, pentru lumina , pentru o lume mai buna. Un nou succes, o noua cunoastere si un exemplu evident ca se poate, a fost si evenimentul de lansare al cartii Viata Altfel care s-a ridicat la un nivel de profesionalism adevarat, care scoate in evidenta calitatea si valoarea organizatorilor, a gazdelor cat si calitatea informatiilor. Nu intamplator realizatorul TV Adela Diaconu este semnatara unuia dintre capitolele cartii ”Viata Altfel”.
Apreciindu-i evolutia profesionala de-a lungul anilor i-am propus sa isi exprime gandurile despre rolul si menirea noastra in puzzle-ul vietii, despre ce este fericirea si bucuria, si ce reprezinta pentru ea viata pornind de la propria experienta. Am fost incantat ca evenimentul a avut loc in Scoala Prems, o locatie deosebita, cum rar intalnesti astazi, si imi permit sa afirm acest lucru pentru ca timp de 30 de ani am colindat Europa si putine scoli am vazut ca aceasta. Are ceva care te face sa vrei sa revii, sau sa ramai. Are chemare. Cu aceasta ocazie am cunoscut-o pe Ornela Anghel, manager al scolii Prems, o doamna deosebita, o femeie in adevaratul sens al cuvantului, cu sufelt cald si primitor care ne-a intampinat intr-o atmosfera superba, demna de un profesionist. Ornela Anghel conduce o echipa minunata de profesori, specialisti dar si prieteni in acelasi timp. Ornela Anghel mi-a evidentiat clar statutul si potentialul acestei scoli cladite in conformitate cu cerintele si nevoile oamenilor, doritori de mai bun, mai bine, mai frumos, mai util si placut, dar si de gasirea informatiilor de calitate care pot defini viata altfel. Scoala Prems este un proiect lansat in urma cu 5 ani iar Ornela Anghel imi spunea ca:'' incantarea si entuziasmul meu se impletesc si se pun in echilibru cu realitatea: un stil de viața sanatos nu consta doar in miscare si alimentatie sanatoasa, ci si in cunoasterea modului in care ii putem asigura unui copil o dezvoltare armonioasa''. Trebuie sa va spun ca gazda evenimentului de lansare al cartii Viata Altfel, Scoala Prems, este reprezentata de sloganul:PREMS " Perseverenta-Respect-Educatie- Motivatie''. Le multumesc in mod deosebit tuturor celor care au contribuit la reusita si succesul acestui eveniment facut cu drag pentru brasoveni , in mod special Adelei Diaconu si Ornelei Anghel ''Cartea poate fi comandata pe site ul editurii Eikon:
http://www.librariaeikon.ro/index.php?id_manufacturer=197&controller=manufacturer&id_lang=6