De astazi si pana pe 15 iulie, terasa Promenada va fi rezervata microbistilor care vor putea trai emotia stadionului urmarind, in aer liber, la inaltime, Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018. Astfel, intregul eveniment va fi transmis integral pe terasa Promenada, pe un ecran LED imens, full HD avand dimensiunea de 6.0 x 4.5 m, in parteneriat cu Televiziunea Romana, care detine drepturile exclusive de televizare pentru cel mai asteptat eveniment fotbalistic al anului.
32 de echipe isi vor disputa marele trofeu in 64 de partide, ceea ce inseamna aproape 100 de ore de vizionare de meciuri la cel mai inalt nivel. Noutatea editiei, in afara de faptul ca este prima cupa disputata intr-o tara din Europa de Est, este arbitrajul video, ce va fi folosit in patru situatii: validarea sau nu a unui gol, acordarea sau nu a unui cartonas rosu, analizarea unei faze ce poate duce la dictarea unui penalty si corectarea unei greseli de identificare a unui jucator sanctionat.
Suporterii echipelor la editia de anul acesta a Campionatului Mondial de Fotbal, dar si microbistii nostalgici, isi pot rezerva locuri pentru spectacolul fotbalistic la terasele TrickShot, Costadoro Coffee Lab sau Al Wady de pe Promenada.
Meciurile au loc in perioada 14 iunie - 15 iulie ( exceptand zilele de 29 iunie, 4-5 iulie, 8-9 iulie si 12-13 iulie) .