Romania TV informeaza: ROMANIA - DANEMARCA 0-0 in Grupa E din preliminariile CM 2018. Vezi CLASAMENTUL
Romania a remizat, duminica, 0-0 cu Danemarca pe Cluj Arena intr-un meci din etapa a 5-a a Grupei E din preliminariile CM 2018. La jumatatea preliminariilor, Romania ocupa locul 4, cu doar 6 puncte, tot atatea cat Armenia (locul 5). Polonia este lider, cu 13 puncte, urmata de Muntenegru si Danemarca, fiecare cu cate 7 puncte. Kazahstan e ultima, cu 2 puncte. Romania a egalat un record vechi de 69 de ani: n-a reusit sa marcheze in ultimele 4 meciuri (cu Rusia, Polonia, Kazahstan si Danemarca). La fel s-a intamplat si in sezonul 1947-1948, cand n-am inscris in tot atatea partide consecutive cu Ungaria, Polonia, Albania si iar Ungaria.
TRICOLORII au inceput in forta meciul si dupa 18 minute Keseru isi trecea in cont cea mai mare ocazie a meciului! Atacantul lui Ludogoreț a trimis mult peste poarta din 6 metri! Primul sut pe poarta al danezilor a venit in minutul 20, dar Eriksen a lovit slab balonul si Tatarusanu a retinut fara probleme. Dupa alte 5 minute, Keseru n-a anticipat prea bine mingea si n-a ajuns-o, desi se afla la cativa metri de poarta. Cu cateva secunde inainte de finalul primei parti, Eriksen a ratat incredibil singur cu Tatarusanu, trimițand peste poarta. Dupa o ora de joc, Keseru si Chipciu rateaza amandoi la aceeasi faza, iar imediat atacantul lui Ludogoret a fost inlocuit cu Alibec. Cu doar doua minute inainte de final, Zanka a primit un balon in careul mic, dar a trimis inexplicabil peste poarta.

Romania: Tatarusanu - Sapunaru, Chiriches, Tosca - Benzar, Pintilii, R. Marin, Latovlevici (Rotariu 76) - Stanciu - Chipciu (A. Ivan 86), Keseru (Alibec 63).

Danemarca: Schmeichel - Kjaer (Z. Jorgensen 46), Christensen, Vestergaard - Ankersen, Kvist, Schone (Braithwaite 70), Delaney, Durmisi - Eriksen, Cornelius.

Clasamentul grupei E

Clasamentul in acest moment, dupa incheierea jocurilor din aceasta runda arata astfel:
1. Polonia 13 p
2. Muntenegru 7 p
3. Danemarca 7 p
4. Romania 6 p
5. Armenia 6 p
6. Kazahstan 2 p

Programul rundei viitoare

Urmatoarea etapa din preliminarii va avea loc pe 10 iunie, cand Romania va intalni in deplasare, la Varsovia, marea favorita a grupei, Polonia. Tot atunci, vor mai avea loc si meciurile Kazahstan - Danemarca si Muntenegru - Armenia.

Sursa: www.romaniatv.net