Tragedie, joi seara, pe DN 1 C, la limita dintre judetele Cluj si Salaj. Un fotbalist de 27 de ani din Muncel a murit dupa ce a pierdut controlul volanului.
Pasionat de fotbal inca de mic, Sorin Muresan a mers la pe terenul de fotbal din Catcau, unde prietenii lui s-au intalnit pentru a disputa un meci..
Intreaga partida a stat pe marginea terenului, iar mai apoi a plecat cu masina spre un bar din localitatea Capalna.
Iesit din Catcau, exact inainte de a intra in județul Salaj, masina acestuia a parasit partea carosabila intr-o depasire riscanta si s-a rasturnat de mai multe ori. Pentru ca nu purta centura de siguranta, soferul a fost proiectat prin luneta in afara autoturismului, iar la impactul puternic cu asfaltul a decedat pe loc.
Desi echipajele medicale si pompierii au ajuns imediat la locul accidentului, pentru tanarul fotbalist a fost mult prea tarziu.
Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauza tragediei. Trupul tanarului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Dej, pentru necropsie. Sorin Muresan a evoluat la mai multe echipe de fotbal din liga a 5 a, din judetul Cluj.