Stirile ProTV: ARMENIA - ROMANIA 0-5. Cinci marcatori diferiti, dupa ce armenii au jucat in 10 inca din minutul 3. Prima victorie in Grupa E
Echipa Romaniei, antrenata de Cristoph Daum a invins categoric, in deplasare, scor 5-0, selectionata Armeniei. Romania a inceput meciul excelent si in minutul 3 a reusit sa obtina penalty, dupa ce lovitura de cap a lui Bogdan Stancu a fost respinsa de pe linia portii, cu mana, de Grigoryan. Acelasi Bogdan Stancu a transformat penalty-ul si a dechis scorul. In urmatoarele minute, Romania a atacat in valuri si a mai marcat de doua ori, in minutele 10 si 12, prin Adi Popa si Razvan Marin, jucator aflat la debut. Dupa ce a oferit doua pase de gol, Stanciu si-a trecut numele pe lista marcatorilor in minutul 28. In repriza a doua Romania n-a mai fortat, insa chiar si asa a reusit sa mai marcheze in minutul 59, prin Chipciu, care si-a depasit in viteza adversarul si a marcat singur cu portarul. Romania obtine prima victorie in Grupa E si acumuleaza 4 puncte dupa 2 meciuri. Marti jucam cu Kazakhstan, in deplasare.

ARMENIA - ROMANIA, livetext

- MINUTUL 90+3: Final de meci! Romania spulbera Armenia in deplasare si se pregateste pentru duelul de marti, cu Kazakhstan. Meciul va avea loc tot in deplasare.
- MINUTUL 59: GOL CHIPCIU. 5-0 este scorul, dupa ce fostul stelist depaseste in viteza un adversar si il executa pe portarul armean.
- MINUTUL 45+1: PAUZA. Armenia - Romania 0-4, scor la care putini se gandeau.
- MINUTUL 28: GOL STANCIU! Stancu recupereaza excelent o minge in careul advers, il dribleaza pe portar si trimite spre Stanciu, care marcheaza in poarta ramasa goala.
- MINUTUL 12: Meci incredibil pentru Romania! Razvan Marin marcheaza la debut, cu un sut de la 20 de metri, si este 3-0 pentru tricolori.
- MINUTUL 10: 2-0 pentru Romania! Adi Popa marcheaza cu o scarita superba.
- MINUTUL 4: 1-0 pentru Romania, Bogdan Stancu transforma fara probleme.
- MINUTUL 3: Bogdan Stancu trimite cu capul din corner, insa Grigoryan respinge de pe linia portii. Rosu pentru armean si penalty pentru Romania.

ARMENIA - ROMANIA, echipa de start. Razvan Marin, in varsta de 20 de ani, a fost titular la centrul terenului, alaturi de Hoban si Stanciu: Tatarusanu - Benzar, Sapunaru, Grigore, Latovlevici- R. Marin, Hoban, Adi Popa, Nicusor Stanciu, Alexandru Chipciu - Bogdan Stancu

Sursa: stirileprotv.ro