Kfetele.ro informeaza: 3 SECRETE ALE ABDOMENULUI PLAT
Abdomenul plat, pe care sunt conturate discret celebrele patratele, este admirat de toata lumea si foarte multi si-l doresc. Ca sa-l obtii trebuie sa faci numeroase sacrificii, sa fii atent la ce mananci, sa faci exercitii, uneori pana la epuizare.

1. Misca-te mai repede

Atunci cand faci abdomene grabeste ritmul cat poti de repede. Vei angaja in miscare mai multi muschi iar acestia vor lucra mai intens. Deci si rezultatele vor aparea mai curand.Daca antrenamentele nu fac parte din rutina zilnica, concentreaza-te putin la toate miscarile pe care le faci oricum in timpul unei zile si, in timpul lor, incordeaza muschii, cei abdominali in cazul de fata. Plus incearca sa faci mai rapid orice miscare, de la dat cu matura pana la schimbatul lenjeriei. Absolut orice fel de miscare poate fi transformata intr-un antrenament.

2. Mergi drept

Mentinerea unei posturi ferme nu doar ca te va face sa arati mai elegant (a) dar te va forta sa angajezi muschii abdominali, si nu numai, mai pe tot parcursul zilei. N-ai sa crezi, dar muschii au si ei memorie. Cu cat vei reusi sa-i tii fermi si in alerta pe tot parcursul zilei, cu atat mai mult ei se vor mentine fermi si in perioadele de relaxare.

3. Mananca dupa antrenament sau o sesiune de miscare solicitanta

Acest pont functioneaza din mai multe puncte de vedere. In primul rand, dupa ce ai facut miscare, esti insetat (a) si, din start, stomacul tau nu va mai fi la fel de gol deci vei manca mai putin. In al doilea rand, miscarea mai intensa decat de obicei, fie ca vorbim despre antrenament, o plimbare mai lunga in ritm alert sau curatenie mai ampla prin casa, stimuleaza metabolismul. Deci avantajul va fi ca masa pe care o mananci va intra in digestie fix atunci cand ti se intensifica arderile deci vei depune mai putin.