Sport.ro: Mutu a semnat cu ASA! Muresenii au castigat cursa cu Viitorul si Astra pentru Briliant. N-au fost banii primul criteriu
UPDATE 22:00 Transferul lui Adi Mutu la ASA Targu Mures a fost anuntat pe site-ul oficial al clubului.
UPDATE 20:25 Adi Mutu va pleca luni, in jurul pranzului, cu lotul lui Petre Grigoras in Antalya.
UPDATE 19:50 N-au fost banii primul criteriu
Bogdan Mara, presedintele clubului ASA Targu Mures, a confirmat transferul la DigiSport.
- Am semnat cu Adi Mutu un contract pana in vara, insa, daca totul va decurge bine atat pentru noi, cat si pentru el, si ne vom indeplini obiectivele, putem discuta prelungirea contractului. A fost o runda de negocieri destul de usoara, am dovedit ca suntem o echipa care il doreste cu adevarat, desi a avut si alte oferte din Romania.
- Principalul criteriu nu a fost cel financiar, pentru ca Adi avea nevoie de o echipa puternica, la care sa joace si la care sa revina in forma maxima”, a spus Mara.
UPDATE 19:20 Adi Mutu s-a inteles cu ASA Targu Mures si urmeaza sa semneze contractul valabil pana in vara.
UPDATE: Adrian Mutu a anuntat conducerea clubului ASA ca nu va da raspunsul in aceasta seara.
Daca va accepta oferta, Mutu va urca luni in jurul pranzului in avionul de Antalya, cu lotul lui Grigoras.
Adrian Mutu negociaza la aceasta ora cu oficialii clubului ASA Targu Mures, vicecampioana Romaniei asteptand pana maine seara un raspuns la oferta inaintata.
Petre Grigoras, antrenorul muresenilor, a vorbit la Ora Exacta in Sport despre negocieri.
- O sa vedem cine reuseste pana la urma in cursa pentru Mutu. In discutii cu Adi Mutu au mai fost si Viitorul, si Steaua, si Astra, si alte echipe. E un jucator valoros, care vrea cu orice pret sa aiba evolutii bune in urmatoarea perioada, inainte de Euro. Echipa care il va lua va avea de castigat, asta e clar. Daca va accepta oferta, apoi va depinde numai de el sa aiba evolutii bune ca sa ajunga la Euro. Sunt convins ca si selectionerul va fi foarte multumit, ca si mine. As fi foarte mandru sa se intample asta.Mutu este o miza mare pentru noi. O sa vedem diseara, sau poate maine, rezultatul final al acestor discutii, a spus Grigoras la Sport.ro.