Simona Halep s-a calificat in semifinale dupa 6-4 7-5 cu Pliskova. Prima reactie din Australia! Ce spune depre adversara de maine, fosta castigatoare la US Open si Roland Garros / sport.ro
Simona: O sa fie diferit in meciul cu Kuznetsova
Simona Halep incepe anul cu o calificare in semifinalele de la Sydney. Deocamdata. Joi dimineata, Simona se bate pentru calificarea in finala dupa ce a trecut de un adversar tare: cehoaica Pliskova.
- A fost foarte greu azi. A fost un meci strans. Am condus in primul set cu 5-1, dar ea a revenit tare din spate. Mi-a luat doua game-uri la zero, stiam ca e puternica, stiam ca serveste bine si ma asteptam sa loveasca bine.
Dar cred ca m-am descurca bine, am fost concentrata in ultimele game-uri din setul al doilea si am reusit sa termin meciul in doua seturi. A fost destul de cald si mi-a fost greu, a declarat Simona Halep.
Romanca se bate cu fostul numar 2 mondial Svetlana Kuznetsova pentru un loc in finala de la Sydney.
- O cunosc destul de bine. Am jucat impotriva ei si stiu ca prefera topspin, va fi un meci diferit maine, un stil diferit. Imi place sa joc impotriva ei. Am facut meciuri bune cu ea, ma astept la o intalnire dificila, toate sunt. cred ca am sansa mea. O sa ies optimista pe teren si o sa-mi joc sansa, a mai spus Simona.
Simona are in continuare probleme medicale, dar a reusit sa treaca peste ele. "In setul secund am avut o mica durere, in rest m-am simtit ok, a spus Simona.
Simona Halep va juca in semifinale cu Svetlana Kuznetsova, fosta campioana la US Open (2004) si Roland Garros (2009).