Sa vedem daca ii reuseste lui Iordanescu planul DIABOLIC sa fure Steaua! Mi-am scos masina la vanzare sa ajut la buget! Ironii incredibile la adresa Stelei / sport.ro
Stelistii sunt ironizati de un rival din Liga I
Edi Iordanescu ii ataca pe stelisti si ironizeaza acuzele lui Becali care a declarat ca selectionerul Iordanescu se afla in spatele atacurilor Armatei:
- Mirel Radoi reprezinta victima unei conjuncturi total nefavorabile!! Dupa 3 ani de glorie, exista oricum riscul unui recul, in plus au plecat foarte multi jucatori decisivi, majoritatea componenti ai echipei nationale (aici nu-i inteleg cum emit pretentii sa aibe 6-7 jucatori la nationala cand ei au avut meciuri cu 6 straini in primul 11, au pierdut 3-4 jucatori de echipa nationala in vara, iar rezultatele oricum nu reclama foarte multi convocati) , se antreneaza unde apuca, joaca unde apuca, au pierdut sprijinul suporterilor.
- E important pt el sa intre in legalitate din punct de vedere al regulamentului si sigur va ajunge un mare antrenor al Romaniei.
P.S. Pana atunci ramane sa vedem daca ii reuseste planul diabolic lui Iordanescu sa fure Steaua. Eu deja mi-am scos masina la vanzare ca sa contribui la viitorul buget. Ar trebui sa procesam mai bine inainte sa ne exprimam si sa trimitem acuze gratuite pentru ca riscam sa intram in contradictie cu logica!, a scris Edi Iordanescu pe Facebook.