cancan.ro: Si-a ingropat mama si, apoi, s-a retras la manastire rapus de o neagra depresie! Ce se intampla chiar acum cu Mihaita Nesu!
Dupa moartea mamei sale, dar si dupa divortul de sotie, Mihai Nesu s-a inchis intr-o manastire, sperand ca, astfel, isi va gasi linistea si ca va iesi din depresie. Acum, fostul fotbalist s-a intors acasa si este pregatit sa lupte pentru viata sa.
In 2010, Mihaita Nesu marturisea ca se simte un barbat implinit, ca are o cariera infloritoare si o casnicie fericita. Tot ceea ce isi mai dorea era sa devina tatic. Viata a avut, insa, alte planuri pentru el, iar in 2011, fotbalistul a suferit o accidentare grava, care l-a tintuit intr-un pat cu rotile. Mai apoi, Mihaita Nesu a primit o alta lovitura puternica, fiind parasit de femeia pe care a iubit-o timp de 12 ani, Maria.
De atunci, fostul fotbalist s-a inchis foarte mult in el, comunicand numai cu prietenii apropiati. Intre timp, el s-a mutat din Olanda in Romania, a divortat de sotie la notar si si-a ingropat mama, rapusa de cancer in urma cu doar cateva luni. Ajuns intr-o stare avansata de depresie, fostul fotbalist a luat o decizie soc: s-a inchis intr-o manastire de pe langa Oradea, iar apropiatii spuneau ca Mihaita este decis sa se dedice vietii monarhale.

S-a intors acasa!
Dupa doua luni de rugaciuni si liniste, departe de orice fel de rautate ori agitate, Nesu parca a inviat a doua oara. Acesta s-a intors acasa si are alta stare de spirit. Ba, mai mult, el este hotarat sa lupte in continuare pentru recuperarea sa: "Baiatul asta a avut atatea probleme in ultimii ani. Ma mir ca a ramas sanatos dupa cate i s-au intamplat. Acum este bine, isi sprijina foarte mult tatal si a inceput sa comunice cu apropiatii. Se ocupa in permanenta de fundatia sa si incearca sa ajute cat mai multi oameni.
De asemenea, Mihaita isi va relua si programul de exercitii fizice. Inca spera ca isi va recapata mobilitatea. A avut cateva luni de ratacire, insa acum a redevenit cel de altadata. Adica un luptator", a declarat un apropiat al fostului international, pentru CANCAN.ro.