DeCeNews: Eroare uriasa de constructie la o sala de sport de 4 milioane de euro

O sala de sport in care MDRAP condus de Elena Udrea a investit peste 4 milioane de euro prezinta o grava eroare de constructie. Inaugurata in urma cu o saptamana de prim-ministrul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti are in tribuna mai multe locuri de unde nu poate fi vazuta una dintre porti.
Cu ocazia inaugurarii, a avut loc un meci demonstrativ de baschet, intre echipele CSU Ploiesti si CSM Exim Bank. Unul dintre spectatorii prezenti la eveniment a semnalat o eroare majora de constructie si a trimis publicatiei online observatorulph.ro o fotografie insotita de un mesaj: "Daca in Sala Sporturilor din Ploiesti o sa fie un meci de handbal si te asezi in tribuna noua, cum o sa vezi poarta din dreapta terenului de joc?".
Fotografia a fost facuta de pe un loc situat in ultimele randuri ale tribunei nou construite, zona in care vizibilitatea spectatorilor este redusa de peretele din dreapta. Ghinionistii care vor primi bilete pentru locurile respective vor putea vedea numai o portiune din semicercul de la 6 metri. Poarta, insa, deloc!
Lucrarile de consolidare si modernizare a Salii Sporturilor Olimpia au demarat in 2011 si au costat 20 de milioane de lei, scrie gsp.ro. Proiectul a facut parte din programul "Sali de Sport", finantat de MDRAP condus in acea perioada de Elena Udrea si implementat de CNI. Noua constructie are o capacitate de 3.500 de locuri.