A doua editie a trofeului YST, dotat cu premii in valoare de 5.000 de euro (net), care a debutat in data de 8 iunie, s-a incheiat cu victoria constanteanului Vasile Antonescu (26 - LPS CSS Constanta), care l-a invins in finala pe Luca Tatomir (pozitia 18 - AS Tenis Club Bucuresti), cu scorul de 6-2, 6-3.
Ocupantul locului intai a fost rasplatit cu suma de 2000 de euro, in timp ce tenismanul care s-a clasat pe a doua pozitie a primit 1500 de euro.
In finala mica, locul trei l-a ocupat Andras Szekely (32 - CS Dinamo Bucuresti), care l-a invins pe Bogdan Ionut Apostol (20 - AS CS Dafora Medias. Cei doi au intrat in posesia a 1000 de euro, respectiv 500 de euro.
"Ne-am bucurat de un spectacol deosebit in aceasta saptamana petrecuta la Arenele BNR, avand sansa de a-i urmari pe unii dintre cei mai buni tenismani din clasamentul national. Dorinta noastra este aceea de a continua traditia turneului si de a-l dezvolta, in vederea indemnarii jucatorilor catre inalta perfomanta", a declarat directorul turneului "Trofeul YST", Teodora Busurca.
"Nu ne dorim altceva decat sa mentinem viu interesul Federatiei Romane de Tenis in vederea urmatoarelor evenimente ale clubului YST, cu atat mai mult cu cat vicepresedintii federatiei, Ion Moldovan si Adrian Marcu, impreuna cu domnul Dinu Pescariu, ne-au fost alaturi la festivitatea de premiere. Multumim, nu in ultimul rand, celor fara de care aceasta competitie nu si-ar fi vazut scopul indeplinit, si anume sponsorilor oficiali ai tuneului, "Farmaciile Dona" si "Eurofarma Care", a declarat directorul de marketing al clubului YST, Cosmin Albu.
Mai multe informatii si poze despre turneu le puteti regasi pe pagina noastra de facebook, https://www.facebook.com/ystclub.