ProSport: Campion in Romania, Bogdan Onut a decis sa plece definitiv din tara: "Am vandut totul, iar luna viitoare plec cu toata familia"

Situatia delicata de la noi din tara si faptul ca aici nu exista siguranta zilei de maine l-au determinat pe un fost jucator important din Liga 1 sa aleaga o alta cale.
Bogdan Onut, fostul jucator al lui Petrolul si al lui Dinamo, a ales sa-si incerce norocul in America. In tricoul "cainilor" a castigat un titlu, in 2002, si doua Cupe, in 2001 si in 2003.
"Am decis sa plec din Romania, deoarece aici nu vad nimic bun pentru viitorul copiilor mei. Am doi baieti, unul de 10 ani si unul de 3 ani. Am castigat la Loteria Vizelor in urma cu un an si ceva, dar abia acum m-am decis sa fac pasul cel mare", a declarat Onut, conform Libertatea.
Fostul fundas central al "cainilor" isi motiveaza alegerea facuta.
"Am vandut totul in tara, o casa, doua apartamente si o masina, mi-am luat bilete de avion, iar luna viitoare plec cu toata familia. Profesional, in Romania nu sunt sigur de nimic. Se desfiinteaza echipe, nu te poti baza pe nimic... Acolo am totul asigurat.
Ma voi ocupa de doua grupe de copii in San Francisco. Acum antrenez la CSM Campina si la Unirea Lipanesti, in liga judeteana. CSM e lider si are un avans de 14 puncte, fiind ca si promovata in esalonul trei",a mai spus Onut.