Fotbalistii gorjeni au fost invitatii CN "Henri Coanda" din Targu Jiu, unde au sustinut un meci demonstrativ cu o echipa de copii
Petre Grigoras a fost solicitat, mai intai, sa inaugureze Sala de Sport a Colegiului "Henri Coanda", care a fost complet renovata si utilata. Pandurii a deplasat in curtea scolii tot lotul, insa pe terenul de bitum au intrat doar jucatorii cu sanse mici sa joace la Ploiesti. Fotbalistii de Liga 1 s-au impus, asa cum le-a cerut tehnicianul. "Eu sunt serios oricand. Daca pierdeau astazi cu copii acestia, dupa-amiaza aveau antrenament fizic toata echipa. Asta e viata, trebuie sa tratezi fiecare lucru foarte serios", a spus Petre Grigoras.
Drept multumire ca pandurii au acceptat invitatia Colegiului "Henry Conada", directoarea Marcela Mrejeru si-ar dori sa sustina echipa lui Grigoras la meciul cu Targu Mures. "Le multumesc celor de la Pandurii Targu Jiu si, ca dovada ca sunt o echipa serioasa, au venit cu tot lotul la aceasta actiune. Este un lucru benefic pentru scoala.
Le doresc succes la meciul cu Astra. Sa ii vedem invingatori. Imi doresc din suflet ca domnul antrenor Petre Grigoras sa ramana la Pandurii. Este un om deosebit, ca dovada si echipa merge foarte bine. La meciul cu Targu Mures probabil, daca voi primi o invitatie, o sa merg. N-am mai fost la meciuri de cand eram studenta. Mergeam la Bucuresti si la Craiova", a declarat Mrejeru.

O etapa fara spectatori

Comisia de Disciplina din cadrul LPF a decis sa sanctioneze clubul Pandurii Targu Jiu cu disputarea unui joc fara spectatori si o amenda de 20.000 de lei pentru intrarea celor doi spectatori pe terenul de joc la partida Pandurii - Steaua. Masura se aplica la jocul cu FCM Targu Mures, programat pe "Municipal" in sambata Pastelui. Doar femeile si copii au acces la acest meci, iar Petre Grigoras spera sa fie cat mai multi in tribune. "Echipa e normal sa aiba de suferit, pentru ca ne place sa jucam cu spectatori, si cred ca nici unuia dintre jucatori nu ii convine sa joace ca-n cimitir, intr-un stadion gol. Va fi un moment mai delicat pentru noi sa jucam fara spectatori dupa acel incident nedorit, dar speram ca or sa vina femei si copii cat mai multi, poate veti face anunturi si in ziare, si la radio. Cand am jucat la Ploiesti, am avut 3-4.000 de femei si copii in tribuna si a fost foarte frumos", a spus Grigoras.
Cardoso, iertat

Alexandre Cardoso a fost reprimit de Petre Grigoras in lotul echipei Pandurii, dupa un stagiu la echipa secunda, deoarece refuzase statutul de rezerva la partida cu CS Mioveni. Brazilianul nu intra, insa, in vederile tehnicianului pentru jocul de la Ploiesti. "Va depinde de el daca s-a calmat si i-a venit mintea la loc, daca o avea. Daca se va pregati foarte bine, va avea sansa lui. Deocamdata trebuie sa stea la rand. Echipa, fara el, de cand a luat acea decizie de a nu participa la competitie, e neinvinsa si am alti jucatori acum in vizor. Daca el va demonstra in continuare ca este un jucator profesionist, cu siguranta vor exista sanse si pentru el, si pentru altii", a afirmat Grigoras.