Gsp.ro : In fine, au stabilit locul si data! ' Maria Sarapova si Sasa Vujacici fac nunta la Istanbul
Maria Sarapova si Sasa Vujacici se vor casatori pe 10 noiembrie, dupa incheierea sezonului WTA

Dupa ce si-a anuntat logodna, in octombrie 2010, toata lumea a asaltat-o cu intrebari care de care mai curioase. Mai mult, in acel an a primit drept cadou de Craciun un teanc intreg de reviste cu rochii de mireasa. Atunci, Sarapova (25 de ani) a tinut sa zagazuiasca valul de entuziasm, spunand ca isi va lua timp pentru a pregati nunta. Ei bine, se pare ca acel timp e pe cale sa se scurga.Rusoaica, actual numar 2 mondial si finalista la Australian Open in ianuarie, se va casatori cu baschetbalistul sloven Sasa Vujacici (28 de ani) pe 10 noiembrie, la Istanbul.
Initial, cei doi se gindisera ori la luna mai, ori la august, insa sezonul detenis e la virf in acele perioade. De aceea au ales toamna, cind totul se va fi linistit din punctul de vedere al Mariei. Cit despre loc, exista o explicatie, chiar daca Istanbulul nu se afla intre primele 10 orase favorite ale rusoaicei. Sasa joaca actualmente in Turcia, la Anadolu Efes. De asemenea, Sarapova spera - si are sanse importante - sa se califice la Turneul Campioanelor, care va fi gazduit de Istanbul incepand cu 22 octombrie.

Trei ani impreuna
"Nu ne vom casatori intr-o catedrala precum fetele regale din Anglia, William si Kate. Va fi o nunta mult mai mica", a declarat Maria. Inelul de logodna primit de ea de la Vujacici a fost invidiat la momentul respectiv. Evaluat la 250.000 de dolari de expertul in bijuterii Michael O‘Connor, acesta are un diamant imens de 7-8 carate montat pe o banda lata de platina. Maria si Sasa sunt impreuna din 2009, pe cind el juca la LA Lakers, iar ea petrecea mult timp in Los Angeles, fiind un spectator fidel al meciurilor de baschet.
"Nu vorbim tot timpul despre sport, dar e important ca ne intelegem unul pe altul. Ajuta mult cand persoana care e langa tine stie ce inseamna, cat de dur este, fizic si mental, sa te pregatesti pentru un turneu", a incheiat Sarapova.