CorectNews informeaza : Scandal la Steaua

Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ca nu este deranjat de greseala comisa de portarul Ciprian Tatarusanu in meciul cu Twente, ci de atitudinea lui din cadrul echipei, precizand ca se gandeste sa gaseasca un motiv ca LPF sa-l suspende din activitatea sportiva pentru ca "distruge un grup".
"Nu mi-a trecut supararea pe Tatarusanu. Nu vii tu sa spui ca nu stai in cantonament ca e patul mic sau sa-l iei la misto pe Duckadam. Greseala este omeneasca, poate sa se mai impiedice de inca sapte ori si sa ia sapte goluri.... El in ziua meciului si cu o zi inainte de meci se gandea sa-l ia la misto pe Duckadam. Cine te crezi tu? Duckadam e presedintele Stelei, vagabondule! Facea aluzie ca Duckadam e turnator. Asta m-a deranjat. N-ai ce sa discuti cu el parinteste. El are ceva la cap. A facut dezordine la Steaua, este inadmisibil. Uite ce se intampla cand nu esti corect cu viata, te impiedici! Imi distruge un grup. Un grup asa frumos cum e la Steaua il distruge Tatarusanu ca e smecher sau ca are ceva la cap. Maine ii spun: 'Ba baiatule, tu nu esti obligat sa stai in cantonament, gata! Tu faci ce vrei tu, ca n-am ce sa-ti fac'. Singurul lucru pe care pot sa-l fac este sa-i fac o reclamatie sa-l suspend din viata sportiva. Sa-l intreb pe Vali, ce sa facem la liga sa-l suspendam definitiv din viata sportiva", a spus Becali.
El a adaugat ca l-ar vinde pe Tatarusanu, dar nu crede ca exista vreun club interesat de el: "Cine-l cumpara? Care oferta din Italia? Sa vina cineva sa-l ia! Nu mai pot sa iert asa ceva. Sa vad pe cine aduc portar. Nu-mi trebuie portar de mare anvergura, imi trebuie o rezerva pentru Stanca".
Echipa Steaua Bucuresti a ratat calificarea in optimile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), la fel ca in tur, de formatia olandeza Twente Enschede, in mansa secunda a 16-imilor competitiei.