Dupa Bacila si Pleasca, indisponibili pe termen lung, gruparea gorjeana a pierdut in Antalya, tot din cauza accidentarilor, inca cinci jucatori: Brata, Rada, Cardoso, Voiculet si Rusu
Blestemul accidentarilor ii urmareste pe panduri si in tarile calde. Lista indisponibililor, care ii cuprindea deja pe Bacila si Pleasca, s-a marit considerabil in ultimele zile. Ciprian Brata a suferit o ruptura fibrilara si i s-a recomandat repaus o saptamana, Ionut Rada are o contuzie si sta trei zile, iar in jocul cu MSV Duisburg au mai cazut trei jucatori: Cardoso, Voiculet si Adi Rusu. La toti acestia se adauga Mingote si Maxim, singurii jucatori din lot care s-au pregatit separat si nu au evoluat in cele trei amicale din cauze medicale. Petre Grigoras isi face probleme pentru Rusu, suspect de ruptura a ligamentelor, insa semnele postaccidentare sunt bune. "Trebuie sa treaca 24 de ore de la accidentare pentru a-i face examen RMN lui Rusu. Am discutat si noi cu medicii care sunt pe aici si sunt semne bune pentru ca genunchiul lui Rusu nu s-a umflat. Poate are o intindere ceva, speram sa nu fie vorba de vreo accidentare grava pentru ca asta ne-ar mai lipsi", a declarat seful delegatiei gorjene in Antalya, Viorel Temelescu. Fara Rusu, Pandurii ar ramane descoperita pe postul de fundas dreapta. Doar Popete este disponibil, insa numai ca o solutie de rezerva. In aceste conditii de diluare continua a lotului, Grigoras cere de urgenta intariri, altfel Pandurii risca sa lupte in retur pentru locurile codase si nu pentru cele fruntase. "Cu jucatorii tineri poti sa faci fata, sa nu retrogradezi, dar speram sa ne pastram lotul asa cum ne-am prezentat in tur. Aceasta este politica clubului. In afara plecarii lui Chiriches, ramanem cu acelasi lot si, cu doua-trei achizitii, ne luptam si noi pentru o clasare cat mai sus. In conditiile in care nu putem sa aducem nimic si am pierdut atatia jucatori, mai apar si accidentarile. Din pacate, nu ne putem gandi decat la alt obiectiv...", a tras un semnal de alarma tehnicianul pandurilor.
Batin a inceput tare

Paul Batin a aratat multa pofta de joc in amicalul cu MSV Duisburg (scor 3-2), contribuind la succesul echipei sale cu un gol si o pasa de gol. Batin a fost folosit ca mijlocas ofensiv stanga si nu ca atacant central, dar nu a facut-o deloc rau, sprijinind deseori si defensiva. "Ma bucur ca am castigat. Pasa si golul conteaza mai putin, suntem la inceput. Sa vedem in urmatoarele meciuri cum o sa fie. Victoriile aduc victorii. Primul meci amical l-am disputat si pe un fond de oboseala. Dupa antrenamente solicitante, incet ne revenim si sper sa castigam in continuare", a declarat Batin la Digisport. Vasile Jula, atacantul roman al echipei germane, l-a vazut pe Batin ca un potential golgheter al Romaniei. "Este un inceput pentru mine. Sper sa aiba dreptate si sa devin golgheterul Romaniei. Ii multumesc", a comentat Batin.

Vranjes, inapoi
la Targu Jiu?

Desi FC Vaslui se intelesese cu clubul Pandurii si cu Stojan Vranjes, transferul bosniacului a fost blocat de impresarul Zvonko Milojkovic. "Ni l-a propus Pandurii si am acceptat. I-am facut o oferta, a acceptat si el, dar a intervenit impresarul. Sa joace unde-l trimite Zvonko asta daca a semnat cu el", a spus Viorel Hizo la Digisport. Daca nu-si gaseste echipa in aceasta iarna, Stojan Vranjes revine la Targu Jiu, unde, cel mai probabil, va fi suspendat. Jaka Stromajer, in schimb, a ajuns la Otelul Galati.