Patronul divizionarei secunde sustine ca a vorbit cu oficialitatile locale din Craiova sa vina si sa joace in Banie, insa conducatorii orasului neaga tratativele
Suporterii craioveni sufera din plin dupa dezafilierea temporara a echipei-fanion a Olteniei, Universitatea Craiova, suspinand dupa meciurile de fotbal, dupa derbiuri si dupa gloria de altadata. Atmosfera apasatoare i-a determinat pe multi sa-si doreasca o noua echipa, doar-doar o sa reinvie spiritul alb-albastru. Au sperat ca pe "Ion Oblemenco" sa evolueze macar Gaz Metan CFR, dar gazarii, ignorati pana in ultima clipa petrecuta in Banie, au dat imediat baza de la Depou pe cochetul "Municipal" din Severin cand li s-a propus, fiind primiti si tratati bine. De atunci, numarul fanilor care isi doresc o noua echipa in Craiova a continuat sa creasca. Suporterii olteni au tresarit din nou in aceasta saptamana, si asta pentru ca patronul divizionarei secunde FC Olt, Claudiu Postolache, a afirmat ca a discutat cu oficialitatile locale craiovene si ar muta echipa de la Piatra Olt. Acesta a mai spus ca alb-visinii ar putea sa evolueze in retur pe stadionul "Extensiv", iar de la vara sa joace pentru Craiova, copiind pasii facuti de Gaz Metan CFR pentru trecerea la Severin. "Exista aceasta varianta, sa venim sa jucam la Craiova, chiar din retur, pentru ca in vara sa nu fie o trecere brusca. Regulamentul FRF permite acum schimbarea sediului si numelui, dar numai in pauza dintre sezoane. Am purtat tratative cu mai multe persoane din institutiile publice din Craiova si vor urma si alte negocieri", a declarat, pentru prosport, Claudiu Postolache.
Contactat telefonic, primarul Craiovei, Antonie Solomon, a negat tratativele cu patronul celor de la FC Olt, spunand ca nici macar nu il cunoaste. "N-am vorbit cu Claudiu Postolache, nu-l cunosc!", a spus Solomon pentru GdS. Nici presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, nu a confirmat discutiile cu Claudiu Postolache. "Nu am vorbit cu nimeni despre asa ceva si nici nu ma pot implica", a punctat Prioteasa, risipind sperantele suporterilor craioveni.

Oprescu: Reunirea va avea loc pe 16 ianuarie, la Piatra Olt

Antrenorul formatiei FC Olt, Dan Oprescu, nu a dorit sa comenteze absolut deloc pe tema mutarii echipei la Craiova. "Eu sunt doar antrenorul echipei, faza cu mutatul ma depaseste si nu comentez in nici un fel. Cu mine discutati doar ce este legat de fotbal", a spus tehnicianul pentru GdS. "Reunirea echipei va avea loc pe 16 ianuarie, la Piatra Olt. In aceasta perioada ne vom pregati pe plan local in cea mai mare parte si vom efectua si un cantonament, probabil la Voineasa, in perioada 30 ianuarie - 12 februarie. Inainte de stagiul de pregatire vom sustine trei jocuri amicale cu divizionare C: cu Atletic Bradu (21 ianuarie), Girom Albota (25 ianuarie) si Damila Maciuca (28 ianuarie). Dupa ce ne vom intoarce din cantonament vom mai disputa patru amicale, doua dintre ele fiind deja perfectate, cu FC Arges (18 februarie) si cu CSM Valcea (22 februarie). Mai suntem in discutie cu Dinamo II si cu CS Mioveni, dar este posibil sa apara si alte piste. La capitolul plecari nu a mai aparut nici o schimbare momentan, tot cei pe care ii stiti, Catalin Nita, Ionut Chirea, Dan Ignat... Noutati nu avem deocamdata, negociem cu mai multi fotbalisti, iar la timpul potrivit o sa-i anuntam. Este adevarat ca suntem interesati de Paul Irimescu, Cosmin Crusoveanu si Alin Vigariu, toti de la Gaz Metan Severin. Sper sa ne pregatim bine si sa avem un retur bun", a completat Dan Oprescu.