La data de 03.04.2011, in jurul orei 05:40, Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizat de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, la Sectia 7 Politie s-a prezentat un barbat care afirma ca, in urma unui conflict a omorat o femeie, fapta petrecuta la domiciliul sau din Bucuresti, sectorul 2.
La fata locului s-au deplasat lucratori ai Sectiei 7 Politie, care au constatat ca cele afirmate se confirma, fiind sesizata echipa complexa formata din procuror criminalist din cadrul Parchetului Tribunalului Bucuresti, ofiteri ai Serviciului Omoruri si Criminalistic - Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti si medic legist din cadrul Institutului National de Medicina Legala.
S-a stabilit ca barbatul se numeste B. TUDOR de 47 de ani, din Bucuresti, la domiciliul acestuia fiind gasit cadavrul lui H. CARMEN de 47 de ani, acesta prezentand mai multe leziuni de violenta la nivelul capului.
Cadavrul a fost ridicat si transportat la Institutul National de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei.
In urma cercetarilor a reiesit ca B. Tudor, pe fondul consumului de alcool si in urma unui conflict spontan cu victima, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu o bata din lemn in zona capului.
Cercetarile sunt continuate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti sub aspectul savarsirii infractiunii de omor deosebit de grav, cu autorul in stare de retinere.