La data de 25.03.2011, in jurul orelor 14.00, B. VIOREL de 56 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel pe strada Arh. Ion Berindei dinspre strada Teiul Doamnei catre strada D-na Ghica.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 3, nu s-a asigurat la executarea manevrei de mers inapoi, moment in care a surprins si accidentat grav pe P. Dorina de 86 ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In urma accidentului victima a fost transportata la spital, fiind indrumata la domiciliu.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 25 martie 2011, in jurul orelor 17.30, N. SAMIR de 21 ani, din judetul Ilfov, a condus un autoturism marca Mercedes pe sos. Giurgiului dinspre Calea Serban Voda catre str. Luica.
Cand a ajuns la intersectie cu str. Sura Mare, nu a respectat semnificatia indicatoarelor "Ocolire" si "Trecere pentru pietoni", situatie in care a surprins si accidentat grav pe B. Marian de 43 ani, care se angajase in traversarea strazii prin loc marcat si semnalizat cu indicator "Trecere pietoni".
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
In urma accidentului victima a ramas internata la spital.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.