Atitudinea din Calarasi informeaza: Ciprian Pandea/PSD Calarasi: Podul peste calea ferata de la Drajna va deveni realitate peste cateva luni. Ne tinem de cuvant. Din respect pentru cei ce ne-au votat (Autor: PIRLOAGA MARIAN)
Calaraseanul Ciprian Pandea, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei, presedintele PSD Calarasi, transmite celor ce au ales PSD la alegerile parlamentare si locale ca are multe proiecte pentru Calarasi pe care le va onora. O face din bun simt pentru oamenii care au pus stampila pe PSD la alegerile de anul trecut. Pandea este un tanar cum rar poti gasi in politica romaneasca. Nu da interviuri oricui si nu-i place sa vorbeasca aiurea, ci la obiect. Fapte si nu vorbe este una din devizele sale. Pandea Ciprian stie ce inseamna disconfortul creat la bariera CFR de la Drajna. Stie asta si prietenul sau ministrul Razvan Cuc, ministrul al transporturilor, dar si oamenii de suflet ai acestui partid, cum sunt Ichim Marian, vicepresedinte al PSD Calarasi, preocupat de mult timp de acest proiect. De mai multe luni ei au demarat un proiect de realizare al acestui pod peste calea ferata.
- Este jalnic sa astepti o jumatate de ora sau mai bine ca sa treci peste calea ferata de la Drajna. Este inadmisibil pentru Uniunea Europeana, in care am intrat dar si pentru respectul pe care il datoram la oameni, spune pesedistul Ichim Marian. Dupa 1 noiembrie se termina Studiul de fezabilitate. Atunci vom intocmi Caietul de sarcini si se va trece la etapa urmatoare de selectie a firmelor ce vor realiza lucrarea. Lucrez la acest proiect de cativa ani. Este parte din viata mea si angajamentele PSD fata de oameni, spune Ichim.
Si Secretarul de Stat Ciprian Pandea confirma lucrurile bune pe care PSD le continua pentru romanii din judetul Calarasi, pentru cei aflati in trafic peste calea ferata de la Drajna:
- Prietenia mea cu ministrul Razvan Cuc este speciala. Omul asta a muncit la Ministerul Transporturilor mult. A avut de demontat multe chestii@socoteli de la guvernele anterioare si parte din munca sa, o acorda si pentru noi, pentru judetul Calarasi. Este vorba de acest pod,
despre care alti politicieni au facut numai promisiuni, este vorba de zeci de kilometri de sosele reabilitate prin proiecte PNDL. Unele au fost finalizate iar altele se afla in executie, in diferite stadii. Nu o sa uitam reabilitarea drumurilor de acces catre municipiul Calarasi, spune Pandea, indicand ca PSD si el personal are parteneri pe toti oamenii seriosi care se tin de cuvant, cum ar fi si Vasile Iliuta@ echipa sa de la Consiliul Judetean Calarasi.
Ciprian Pandea spune:
- A face lucruri bune spune nu inseamna interes politic sau personal. PSD este prieten cu toti cei care vor binele romanilor, indiferent de orientarea lor politica, de partidul pe care il reprezinta. O facem asta din respect fata de oameni si pentru a ne onora promisiunile facute in Campania electorala de anul trecut.

Sursa: atitudineadincalarasi.ro