Realitatea.net informeaza: Atacat de Gainusa, politistul Godina il face praf pe carcotas intr-o singura postare. E VIRALA
Politistul Marian Godina ii raspunde lui Mihai Gainusa dupa ce acesta l-a atacat pe Facebook, pe pe tema incidentului din Bucuresti, cand o femeie a fost luata la sectie pentru ca a refuzat sa se legitimeze in fata politistilor dupa ce a fost surprinsa ca trecea pe rosu.
Iata textul integral postat pe Facebook de Marian Godina:
Am citit tot textul cu atentie si acum o sa iti dau un raspuns, Mihai. Nu ca l-ai merita, dar mie, probabil din egoism, imi place sa donez. Imi da o stare de bine. Tie nu am sa-ti dau vreun ban, dar sunt convins ca un share catre micul tau site te va ajuta mai mult decat ai sperat.
Draga Mihai, o sa incep cu asta: daca as fi fost in locul tau si l-as fi avut coleg pe Serban Huidu atatia ani, din decenta si din bun simt, nu mi-as fi mai dat cu parerea in veci pe o tema rutiera. Stii tu, p-acol, pe la Timisul de Jos. Unde era justitiarul din tine atunci, sa explice cum sta treaba cu legea? Eu am fost chiar acolo, am vazut cu ochii mei cadavrele intinse pe asfalt si eu l-am dus pe colegul tau la spital pentru a i se lua sange pentru stabilirea alcoolemiei. L-am dus cu masina de politie pe omul care cu ceva timp inainte de accidentul acela ramasese fara permis pentru ca facuse o depasire cam in aceeasi zona. Nu mai inceta apoi cu denigrarile la adresa colegului meu care ii retinuse permisul si chiar promitea prin emisiuni un premiu pentru cel care il va filma pe acel coleg luand spaga. Apoi, karma! Ce bine era daca ar fi fost un coleg iarasi acolo care sa il opreasca inainte de a comite acel accident!
Acum vad ca tu esti cel cu gura mare. Pardon, cu ciocul mare. Ai grija la karma. Sa nu dai peste vreo tanti care traverseaza pe rosu si care prin tipete si vaicareli sa atraga simpatia unor martori care sa spuna ca au vazut-o traversand pe verde. Ai mai fi tu atunci asa milos si justitiar?
Ca persoana publica ce esti, ar trebui sa nu instigi vreodata la nerespectarea legii. De fapt, la cati urmaritori ai pe pagina, nu ar fi nici asta o problema. Te exprimi pe un ton superior, folosind acel bey pentru a da impresia ca esti destept. E doar o impresie. Mie nu-mi pari, sincer. Dupa ce ti-am citit textul, banuiam deja ca nu prea poti multe, dar cand ti-am citit si comentariile, m-am convins. Ti-a comentat o doamna care se numea Emilia Solara, iar replica ta isteata a fost doamna Solara, dvs mergeti la solar. Pe bune? Adica atat ai putut da din tine, asta a fost replica ta care ar fi trebuit sa ii inchida gura? Slab tare! Ma mir ca nu i-ai zis ca maica-ta face prajituri mai bune decat maica-sa.
Ti-am comentat la postare si mi-ai raspuns cu pronume de politete. Pai, Mihai, dupa ce ma faci troaca in articol, cand vezi ca iti scriu, o dai cu politeturi? Fii barbat!
Mihaita, cred ca m-as descurca sa fac ce faceai tu, in schimb, tu nu ai putea sa fii politist vreodata. Asta pentru ca ar trebui sa lucrezi noaptea, iar baieteilor cumintei le e teama de intuneric. Stii, Mihaita, ce e noaptea pe strazi? E bau-bau! Sunt golani, Mihaita! D-aia care ies beti de pe la cluburi si fac rele, care nu-ti dau buletinul doar ca ai uniforma pe tine si ca esti tu Gainusa. D-aia pe care trebuie sa-i incatusezi si care nu pun mainile la spate ca in filme. Mai trebuie sa le dai vreun spray in nas, mai te tavalesti cu ei, si toate astea fara sa iti danseze bebelusele in peisaj ca la Cronicuta. Apoi, te reclama pentru purtare abuziva si esti cercetat. Eu am vreo 8 plangeri d-astea penale pana acum, de multe ori pentru ca am intervenit la solicitarea unor d-astia ca tine care aveau nevoie de ajutor, banuiesc ca pe tine la radio nu te reclama nimeni la parchet.
In plus, gainusa draga, in meseria noastra, a politistilor, cand cineva scoate la tine vreun cutit sau vreo bata, e realitate, nu e doar o farsa ca atunci cand te-a speriat Zmarandescu ca te baga in portbagaj si iti cereai iertare ca un copil mic gata sa planga.
Eu am ajuns acasa de cateva ori cu uniforma rupta pentru ca m-am mai luat cu cate unul la tranta, tu vad ca te iei la tranta online. Mai trist pentru tine este ca dupa o intreaga cariera in televiziune, ai ajuns sa te iei la tranta cu mine, un agent de circulatie cu trei trese pe un umar caruia ii ingheata izmenele iarna in intersectie. Asa jos ai ajuns? Esti in pana de idei? Criza de imagine? Cum era aia? Aaa, parca asa: rusinicaaa!