O tanara de 25 de ani din Capitala a intrat, vineri noaptea, cu motocicleta intr-o masina, a ranit o fata care mergea pe trotuar, apoi "a plonjat" in vitrina unui magazin de pe Calea Victoriei. Cele doua tinere sunt acum in stare grava la spital.
Accidentul s-a petrecut in jurul orei 3 si jumătate. Pe Calea Victoriei s-a auzit un zgomot puternic si toate alarmele magazinelor din jur s-au declansat. Tanara aflata pe motocicleta venea cu viteza mare, spun martorii, iar la un moment dat, a pierdut controlul ghidonului, relateaza stirileprotv.ro.
Din nefericire, pe trotuar se afla si o fata, care nu a avut timp sa reactioneze si sa fuga din fata motocicletei. Pietonul se afla in fata unei masini, iar motocicleta care venea din directia Piata Victoriei a izbit puternic automobilul, care sub forta impactului, s-a deplasat si a lovit pietonul. Tanara care a facut tandari vitrina magazinului era la prima calatorie cu motocicleta pe anul acesta.
Amicii sai spun ca s-a plimbat linistita toata noaptea si, cu putin timp inainte de accident, a lasat acasa o prietena. Fata are permis de conducere de trei ani, dar era la prima plimbare cu motorul pe anul acesta.
In urma accidentului, a fost ranita grav, iar medicii au transportat-o la Spitalul Floreasca.
Aceasta se afla acum in coma de gradul 3, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire. Cealalta fata, aflata pe trotuar, a fost dusa la spital de cativa taximetristi si a suferit leziuni serioase la picior.